Ma 2022 január 25. Pál napja van. Holnap Vanda, Paula napja lesz.
Mérföldkövek

Mérföldkövek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Tartozom egy vallomással.

Amikor megszűnt a Cink.hu én meggyászoltam. Pedig minden ellenkező híresztelés ellenére én világéletemben jobboldali srác voltam. Meg heteró, de ez most nem tartozik szorosan a témánkhoz. Csak a liberális buzizó kommentelőknek egy kis csont.

Szóval sosem titkoltam, hogy jobber vagyok. Ahogyan azt sem, hogy ennek ellenére kedveltem a Cinket. Ha valakinek van kedve, s ideje nyugodtan visszapörgetheti a facebook falamat. Ott van mindkettőre a bizonyíték.  Amikor a Cink lehúzta a redőnyt posztoltam a témában. Hogy sajnálom. Nekem az volt az ellenzéki média. Volt ott például nemzeti minimum is. Meg Gazda Albert, aki remek dolgozatokat írt a kárpátaljai magyarságról. Te meg Laci, több alkalommal elküldted a sunyiba Juhászt, ha fasz volt. És ő el is ment a sunyiba, ha fasz volt.

Vagy amikor téged támadtak be Deutsch miatt.  Igazi kontroll voltatok.  Az a portál watchdog volt. Mindkét (!) oldal watchdog-ja. Hihető. Hiteles. Libsi portál volt, de hiteles.

Ahova most írsz, az pedig egy ócska propaganda oldal.

A 444 szellemisége meg sem közelíti a cinkét. A cinkre sosem tudtam volna azt mondani, hogy minden cikke bűzlik Soros pénzétől. Ennek az a legegyszerűbb oka, hogy nem volt benne Soros pénz.

És szerintem jól írsz. Libsi vagy, de a normálisabb fajtából. Vagytok páran ilyenek. Akiknek van, vagy volt lelke. Meg jó tolla. Te és mondjuk Dezső András. Te viszont már csak olyanokat írsz, mint a Losonczi Katás retteneted, Dezső András meg leszokott a Nyugat-Európában lévő muszlim no-go zónákkal kapcsolatos oknyomozásairól.

Mindkettőt őszintén sajnálom. Kár értetek.

És akkor el is jutottunk az Informátor című műsor promó videójához. Amire a komplett betiltott ballib sajtó héjaként csapott le.

(Losonczi Kata fekete festékszóró szprével Simicska veszprémi házának falára fújta, hogy Hajra Lajos. Pontosabban csak úgy csinált. Mire ez a cikk kint lesz, már te is updatelni fogod a sajátodat… Na ugye, megmondtam.)

Szerintem egy kurva jó geg volt. De ezen nem fogunk összeveszni, rég rossz, ha a humort magyarázni kell nektek.

Ahogyan Losonczi is egy kurva jó oknyomozó riporter, és rég rossz, ha ezt magyarázni kell nektek. Mindig is az volt. A Gyurcsány, Medgyesi, Bajnai kormányok alatt a Célpont volt az egyetlen tökös bevállalós műsor. Azon a Hírtéven, ami gyakran majdnem-szamizdatban működött. A szolgáltató időnként levette, hogy csontig benyaljon a szoci kormányoknak, a szoci prominensek meg fasisztázták, nácizták, de leginkább bojkottálták. Az egyetlen ellenzéki televíziót. Ahogyan a szürkekardigános népszabis-népszavások, 168 órások is.

Losonczit gusztustalan köpönyegforgatónak írod le. Holott Losonczi kibaszottul ugyanott áll, mint ahol mindig is állt. Egy megveszekedett tapodtat nem mozdult. Nem tudom tényleg őszintén, azt gondolod, hogy akkor lett volna e korrekt, tisztességes újságíró, ha ott marad a gecitévében, és dob egy 180 fokot, mint Simicska meg a Csintalan, vagy csak ez volt a szerkesztőségi elvárás?  Akkor lenne hiteles, ha Kálmán Olgával kávézgatna reggelente, és Orbánt szidná minden műsorában? Tényleg?  Nyugtass meg, hogy ezt te sem gondolod komolyan!

Nincs itt semmilyen mérföldkő. Illetve van. De nem az a mérföldkő, hogy Kata odagaffitizett (amúgy nem) Simicska házára, hanem, hogy egy volt jobbos oligarcha totál készen, sáros zakóban megpróbálta felfesteni egy hirdetőoszlopra, hogy Orbán egy geci. Csak annyira rottyon volt, hogy odarendelte, érted, odaparancsolta az egyik csicskáját hajnali 4-kor, hogy csinálja meg helyette azt a nyomorult oszlopot. Ez a mérföldkő, baszod. Már bocs.

Meg az, hogy ti ennek tapsikáltok.

Meg hogy ezt a szerencsétlen, megkattant faszt véditek. És hogy azon hőbörögtök, hogy a helyi Fidelitas lefesti a gecizést. Mit kellett volna tenniük? Szerinted. Nem az Ács Dani szerint. Hanem szerinted. Az összes többit is lepingálni? Minden veszprémi oszlopra ráírni, hogy Orbán Geci? Mert ti ezt gondoljátok ott a 444-ben?!? Az a haladó demokratikus, ha valaki szerint Orbán egy geci? És mindenki, aki szerint nem, az meg egy rohadék propagandista? A veszprémiek meg gázoljanak tökig a geciben, mert te azon fent, Budapesten jól mulatsz? Tényleg Laci?

Szerintem meg ez a mérföldkő. Hogy a komplett ellenzék Gulyás Marcitól Vona Gáborig és a komplett ellenzéki sajtó a Hvg-től az Alfahírig ennek az eszét vesztett alkoholista milliárdos oligarchának drukkol és a Közgép pénzéből írja a propaganda-cikkeiket.

Ez a mérföldkő. Nem a Losonczi Kata. Losonczi Kata jó helyen van.

Tudod ki nincs jó helyen? A Kálmán Olga. Az a Kálmán Olga, aki heti háromszor Vona Gabival flörtöl Simicska tévéjében. Meg te. Aki a Cink után nem ezen röhögsz, hanem a Losonczin.

Arról nem is beszélve, hogy fröcsögő nyállal sivalkodtok, Losonczi (kamu)sprézésén, de Gulyás Marcika hasonló festékezésének meg mexikói hullámmal örvendeztetek. Ja, hogy a Bajszos Szar pecóját nyugodtan össze lehet barmolni, ugye? Mert az egy geci fideszeses, ugye? De a szent és sérthetetlen Simicska hófehér vakolatán nem eshet egy folt sem, mert akkor itt a világvége. Meg a mérföldkő.

És Komáromy Gerike? Vele mi a helyzet? Ő is nyugodtan dobigálhatja vörös csillagos, che gevarás pólóban a Szabadság téri emlékművet. Az nem para. Az nem mérföldkő. Csak a Losonczi.

Akkor aztán hisztériás rohamot kap minden haladó őrkutya az összes tisztességes demokratikus szerkesztőségben. Az világvége.

Mert ez bűncselekmény. Ez rongálás. Ühüm. És a Sándor palotát összefestékezni – úgy értem tényleg, igazából – az nem rongálás. Mert nekem úgy rémlik, hogy ájulásig hergeltétek magatokat azon, hogy mások szerint, pl. a hatályos magyar jogszabályok szerint is az.

Nem mértek ti egy baszott nagy KETTŐS MÉRCÉVEL?

Apáti Bence - ]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (509) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5838) Tv fotel (65) Mozaik (83) Történelem (14) Autómánia (61) Nagyvilág (1464) Tereb (139) Életmód (1) Kultúra (6) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Jobbegyenes (2204) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (256) Flag gondolja (33) Gazdaság (663) Vetítő (30) Politika (1579) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>