Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Meggyanúsították Magyar Pétert

Meggyanúsították Magyar Pétert

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Azt mondják más pártok programjait hazudja magáénak.

Az ex-DK-s momentumos Szarvas Koppány Bendegúz szerint Magyar Péter egy az egyben az ő programjukat hirdette ki – írta a ]]>Mandiner]]>.

A Momentum már akkor ott állt Magyar Péter 12 pontja mögött, amikor ő még a CSOK-ot fizette vissza

– olvasható Szarvas Koppány Bendegúz Facebook-bejegyzésében.

A baloldalon mások a messiást látják Magyar Péterben

Ahogy a ]]>Magyar Nemzet]]> beszámolt róla, Márki-Zay Péter, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje már be is állt Magyar Péter mögé: 

Minden támogatásomat felajánlom! 

– üzente szombat esti Facebook-bejegyzésében a baloldal legutóbbi nagy reménysége.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető politikai elemzője a közösségi oldalán tett közzé egy találó ]]>összehasonlítást]]> arról, hogyan változott 2022-ről 2024-re a baloldalon már régóta várt messiás alakja, aki majd képes lesz leváltani Orbánt Viktort.

Míg két évvel ezelőtt Márki-Zay Pétertől remélte a hőn áhított kormányváltást az ellenzék, most Magyar Péter mögé állnak be a baloldaliak és várják tőle a csodát.

A  XXI. Század Intézet vezető elemzője egy képet mellékelve szimbolikusan azt is sugallta a kommentek között, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK bukott baloldali vezetőjének jelenlétét sejti a háttérben:  

„Ismerős a műsor, néhány évente mindig új szereplővel próbálkoznak…”

Míg két évvel ezelőtt Márki-Zay Pétertől remélte a hőn áhított kormányváltást az ellenzék, most Magyar Péter mögé állnak be a baloldaliak és várják tőle a csodát.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Egészség (50) Kultúra (9) Vetítő (30) Belföld (11) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Nézőpont (1) Történelem (18) Tereb (146) Jobbegyenes (2818) Heti lámpás (319) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7667) Gazdaság (711) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>