Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Meddig folytatható Niedermüller ámokfutása?

Meddig folytatható Niedermüller ámokfutása?

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
A keresztény, fehér, heterók után itt az újabb ellenségkép.

A keresztény, fehér, heteró férfiak – és nők – után után újabb ellenségképet talált magának Erzsébetváros Gyurcsány-párti polgármestere.

Niedermüller Péter azok után, hogy a magyar emberek többségét „]]>rémisztő képződményeknek]]>” nevezte, egy másik nyilatkozatával lényegében kollektíve bűnözőknek, drogdílereknek titulálta a taxisokat.

Gyurcsány egyik legmegbízhatóbb embere ]]>kiszorítaná a taxisokat a bulinegyedből]]>, mert szerinte „ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra”.

Az októberben megválasztott DK-s kerületvezető szavai természetesen nem maradtak reakció nélkül.

Az Országos Taxis Szövetség elnöke szerint Niedermüller az egész taxis társadalmat bűnözőnek nevezte, amit visszautasítanak. Metál Zoltán a ]]>közmédiában szólította fel bocsánatkérésre]]> a polgármestert, ennek elmaradása esetén pedig jogi lépéseket is kilátásba helyezett.

Hogy a bocsánatkérés ebben az esetben elegendő orvosság-e a kijelentés meg nem történtté tételére, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy lemondással és kivonulással a közéletből megoldaná az egyre elmérgesedő helyzetet.

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Gazdaság (713) Irodalmi kávéház (537) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Sport (729) Életmód (1) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Autómánia (61) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7708) Egészség (50) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2823) Tv fotel (65) Történelem (18) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Heti lámpás (322) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>