Ma 2021 január 18. Piroska napja van. Holnap Sára, Márió napja lesz.
Meddig folytatható Niedermüller ámokfutása?

Meddig folytatható Niedermüller ámokfutása?

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
A keresztény, fehér, heterók után itt az újabb ellenségkép.

A keresztény, fehér, heteró férfiak – és nők – után után újabb ellenségképet talált magának Erzsébetváros Gyurcsány-párti polgármestere.

Niedermüller Péter azok után, hogy a magyar emberek többségét „]]>rémisztő képződményeknek]]>” nevezte, egy másik nyilatkozatával lényegében kollektíve bűnözőknek, drogdílereknek titulálta a taxisokat.

Gyurcsány egyik legmegbízhatóbb embere ]]>kiszorítaná a taxisokat a bulinegyedből]]>, mert szerinte „ők is viszik a drogokat egyik helyről a másikra”.

Az októberben megválasztott DK-s kerületvezető szavai természetesen nem maradtak reakció nélkül.

Az Országos Taxis Szövetség elnöke szerint Niedermüller az egész taxis társadalmat bűnözőnek nevezte, amit visszautasítanak. Metál Zoltán a ]]>közmédiában szólította fel bocsánatkérésre]]> a polgármestert, ennek elmaradása esetén pedig jogi lépéseket is kilátásba helyezett.

Hogy a bocsánatkérés ebben az esetben elegendő orvosság-e a kijelentés meg nem történtté tételére, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy lemondással és kivonulással a közéletből megoldaná az egyre elmérgesedő helyzetet.

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (502) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1571) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (249) Autómánia (61) Nagyvilág (1453) Belföld (5) Történelem (14) Mondom a magamét (5041) Mozi világ (440) Vetítő (37) Életmód (1) Egészség (50) Sport (729) Gazdaság (656) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (1946) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>