Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Márki-Zay Péter mélyrepülésben

Márki-Zay Péter mélyrepülésben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A baloldal miniszterelnök-jelöltje csak vergődik...

Márki-Zay Péter korábban ostobaságnak nevezte a közüzemi költségek leszorítását, helyette kevesebb víz, gáz fogyasztására, kisebb autó vásárlására akarta bírni a magyarokat. A rezsicsökkentés ügye mellett a gyermekvédelem bírálatát sem engedi el, az LMBTQ-lobbi szekerét tolja továbbra is. A baloldal miniszterelnök-jelöltjének mondatait nem felejtik el a választók, az online világban ugyanis csak 62 ezer interakciót tudott felmutatni a hódmezővásárhelyi politikus, amivel a 11. helyen zárt.

 

A közösségi médiában Márki-Zay Péter továbbra is gyengén teljesít, mivel csak 62 ezer interakciót tudott felmutatni a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje, amivel a politikusok között a 11. helyen zárt – derült ki a balliberális Telex múlt heti összesítéséből. A trend nem új keletű, mivel az elmúlt hetekben Márki-Zay Péter csak vergődött a közösségi médiában, ami azt jelentheti, hogy a baloldal kormányfő-jelöltjének a rezsicsökkentést támadó és az LMBTQ-propagandát támogató megnyilvánulásai nem találtak érdeklődőkre a magyarok között.

A szivárványkoalíció politikusai közül a botrányt botrányra halmozó Karácsony Gergely, az előválasztáson megbukott Jakab Péter vagy Szabó Tímea is megelőzte Márki-Zayt a Telex felmérésében.

 Emellett a Mandiner Like­Fight nevű sorozatának a legutóbbi részéből kiderült, hogy Márki-Zay Péter, a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje hiába posztolt többet a közösségi médiában, mint az előző héten, ez a baloldali politikusok között még mindig csak a hatodik helyre volt elegendő.

Mindezt érzékelhette Márki-Zay, aki próbálja menteni a menthetőt, és arról beszélt, hogy okos rezsicsökkentésre van szükség. Állítása szerint ezt a jelenleg is működő hódmezővásárhelyi modell alapján tenné meg, ahol több száz millió forintos beruházással 77 százalékkal csökkentették egy intézmény energiaköltségét.

A megszólalás után a Kontra arra hívta fel a figyelmet, hogy a településen az energetikai fejlesztések túlnyomó többsége az előző, fideszes városvezetéshez köthető.

– Micsoda ostobaság volt annak idején így rezsit csökkenteni! Lehet rezsit csökkenteni, hogyne lehetne: kevesebb vizet kell használni, kevesebb áramot kell használni, kevesebb gázt kell használni. Át kell térni megújulókra. Persze, lehet rezsit csökkenteni: le kell szigetelni a házakat – magyarázta korábban Márki-Zay Péter. Továbbá a Gyurcsány-koalíció miniszterelnök-jelöltje szerint a valódi rezsicsökkentést nem lehet a lakossági energiaárak alacsonyan tartásával elérni.

– A Fidesz által kezdeményezett népszavazás ostoba és uszító. Nyilvánvalóan senki nem veheti komolyan, hogy óvodásokat szülői engedély nélkül bárki is át akar műteni kisfiú­ból kislánnyá – nyilatkozta Márki-Zay Péter szerdán az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Hozzátette: a népszavazás teljesen felesleges, és nem szabad részt venni rajta. Tehát a baloldal kormányfő-jelöltje az LMBTQ-propagandával kapcsolatban továbbra sem tágít. Emlékezetes, hogy Márki-Zay korábban azt mondta: ha tehetné, akkor eltörölné a gyermekvédelmi törvényt, mivel az szerinte gyűlöletkeltő, az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandáját pedig nem tartja valós problémának. 

„Fejezze be az utánrúgásait”

„A baloldal minisz­terelnök-jelöltje, úgy tűnik, hogy mindent mesterfokon tud, kezdve a trágyázástól az aberrált jelző használatáig” – rögzítette a Civil Összefogás Fórum–Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA) közleménye. Hozzátették: Márki-Zay Péter – futballnyelven szólva – fejezze be az „utánrúgásait”, mert ezekért a normális társadalmi élet szereplőitől is kiállítás jár. „Márki-Zay közgazdászként is repeszt, hazugságnak nevezi a rezsicsökkentést, majd pár napos gondolkodás után bejelenti, hogy ő megtartaná, de másként csinálná. Nagy a duma, nem veszi észre, hogy ő még csak egy hordószónok, de azok között is a gyengék közé sorolható. Az aberrált szót nap mint nap használja fűre-fára, beteges ismételgetéssel, és úgy véli, mindenre tud orvosságot, azaz a XXI. század polihisztora” – fogalmaztak.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Belföld (11) Jobbegyenes (2823) Sport (729) Vetítő (30) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (322) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Nézőpont (1) Kultúra (9) Gazdaság (713) Egészség (50) Tereb (146) Mondom a magamét (7708) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>