Ma 2021 szeptember 17. Zsófia napja van. Holnap Diána napja lesz.
Majdnem agyvérzést kapott a Telex újságírója a Kormányinfón

Majdnem agyvérzést kapott a Telex újságírója a Kormányinfón

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ez undorító!

A mai Kormányinfón a szokottnál is nagyobb vehemenciával estek Gulyás Gergelynek a vérszemet kapott baloldali újságírók.

Közülük is kitűnt a Telex LMBTQ-jogok mellett vehemensen kardoskodó firkásza: miután kérdéseivel mindenki másnál tovább húzta a jelenlévők idejét, egyre növekvő pulzusszámmal és tágra nyílt, vérben forgó szemekkel csapott át arcátlan kötekedésbe.

Arra a kérdésnek álcázott provokációra ugyanis, hogy részt fog-e venni fideszes képviselő a Pride-on, Gulyás Gergely azt merte válaszolni, hogy nem tartja valószínűnek. Itt aztán jól láthatóan elpattant emberünk utolsó ép idegszála is. Nem állt meg ott, hogy egy felháborodott kérdéssel („Mert?!”) kérdőre vonta a minisztert, de az ezt követő szóváltásból ráadásul egyértelműen kiderült: szerinte minden politikusnak ott kellene lennie a Pride-on. (A szóban forgó rész a lenti videóra kattintva nézhető meg.)

A fentiek alapján könnyen elképzelhető, hogyan fog kinézni a helyzet, ha az általuk támogatott pártok kerül hatalomra. Hiszen ha már most ráfér a képére egy újságírónak, hogy számonkérje a kormány tagjain, hogy miért nem mennek el egy liberális tömegrendezvényre – melynek szellemisége tudvalevően fényévekre van az értékrendjüktől –, akkor az sem zárható ki, hogy ha rajtuk múlna, kötelezővé tennék azt minden közéleti szereplő számára.

Ennyit a nagy véleményszabadságról. Már megint.

Belák Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2112) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Nagyvilág (1458) Heti lámpás (255) Mozi világ (440) Tereb (138) Egészség (50) Gasztronómia (539) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Történelem (14) Mozaik (83) Gazdaság (662) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Mondom a magamét (5572) Kultúra (6) Vetítő (30) Tv fotel (65) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1578)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>