Ma 2022 július 02. Ottó napja van. Holnap Kornél, Soma napja lesz.
Kvótasokk, törzsi viszonyok és darwini törvények

Kvótasokk, törzsi viszonyok és darwini törvények

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A csata tényleg csak most kezdődik.

„Néhány nyugati város, például Párizs egyes negyedeibe tévedve remeg a lábad, mert kiléptél az állam által biztosított komfortzónából. Olyan körzetek ezek, ahol törzsi viszonyok és alternatív törvények működnek, amit a városvezetés és a rendőrség is elfogad. Szóval könnyen lehet, hogy be fog dőlni ez a mi keresztény kultúránk, vagy annak európai építménye, szorongató erre gondolni, holott volt már ilyen a történelemben, és a világ túlélte” – Háy János író a 24.hu balliberális hírportálon világgá kiáltott, „szorongató” üzeneteit próbálom túlélni az Európa Bíróság kvótaítéletét követő éjszaka.

Azt is olvasom, hogy a rövidlátó magyar ellenzék szerint „Orbán vereséget szenvedett” a kvótaperben. Hazaárulás, nemzetárulás, idegenszívűség – ízlelgetem a szavakat. Ördögi ez a kaján káröröm, mert a magyarság jövője, gyermekeink, unokáink biztonsága, indentitása kerülhet veszélybe, ha ellepi hazánkat az áradat.

Hiszen ne legyünk naivak, nem 1294 migráns esetleges betelepítéséről van szó, hanem ha életbe lépnek a Brüsszel (és/vagy Soros) által megálmodott kötelező kvóták, ennek sokszorosáról, akár egy magyar városnyi idegen kultúrájú, a miénktől eltérő értékrendet valló, beilleszkedni nem akaró fekete-afrikai vagy közel-keleti bevándorlóról. Akik ha nem vigyázunk, életteret követelnek és foglalnak maguknak a közvetlen szomszédunkban. Már nem Párizsban, nem Brüsszelben, nem Londonban, hanem Szegeden, Halásztelken, Budapesten.

Nincs szó túlzásról, minden valamirevaló nemzetközi becslés szerint tízmilliók beáramlása várható Európába a következő években. Soha nem látott migrációs nyomásra kell felkészülnünk, miközben a kontinensünk lépéseit gyenge képességű, vízió és stratégia nélküli, pórázon ráncigált politikai vezetők terelgetnék.

„Ma azzal, hogy hencegünk a fehér felsőbbrendűségünkkel az úgymond vécépucoló muzulmánokkal szemben, nem lehet meg nem történtté tenni, ami már van. Tudható, hogy Afrikából a következő években tízmilliók menekülnek majd a háborúk és az éghajlatváltozás okozta éhínség miatt. Árt az, aki kizárással utasítja el a feltartóztathatatlant, mert épp a történés kanalizálásáról mond le” – hörgi Háy, aki szerint „amúgy meg a darwini törvények döntöttek: az élet valamiért nem itt, hanem máshol erősödött meg, és nem elpusztulni akar, hanem teret magának.”

Ha már kanalizálás, orrfacsaró ez a balliberális csatornaszag. Reményt ad, hogy a szánalmas vergődésüket nézve Darwinban azért bízhatunk.

Ezzel együtt nagyon észnél és résen kell lennünk. A csata tényleg csak most kezdődik.

]]>http://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Egészség (50) Nagyvilág (1465) Életmód (1) Sport (729) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (665) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Tereb (141) Mozi világ (440) Politika (1581) Vetítő (30) Belföld (7) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Mondom a magamét (6154) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Heti lámpás (259) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2345) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>