Ma 2021 szeptember 16. Edit napja van. Holnap Zsófia napja lesz.
Kunhalmi melegebb éghajlatra küldte a civileket és a független jelölteket

Kunhalmi melegebb éghajlatra küldte a civileket és a független jelölteket

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Kunhalmi Ágnes egy szenvedéllyel teli beszélgetésben elárulta, hogy miért veszített a baloldal.

Kunhalmi úgy ítéli meg, hogy ernyőszervezetre lenne szükség az ellenzéki pártok fölött, és kőkemény reálpolitizálásnak kellene következnie. Úgy látja, a legnehezebb időszak jön a rendszerváltás óta, pont ezért szeretne MSZP-elnök lenni.

Civilek? Még mit nem!

Kunhalmi kezd érteni valami, mert olyanokat mondott az ATV-ben, hogy

nem fog megmenteni minket sem az EU, sem Angela Merkel, sem a civilek, sem a független jelöltek. Kőkemény reálpolitizálásra van szükség."

Már régóta mondogatjuk, hogy a magyar választásokat nem Brüsszelből vagy Berlinből kell megnyerni, hanem le kell menni a jászfelsőszentgyörgyi, a taktaharkányi és a kungyulai emberek közé, és az idegen baloldali újságírók helyett őket kell meggyőzni. Nagyon egyszerű ok miatt: nekik van csak szavazati joguk.

Kunhalmi ezt már kezdi felismerni, tehát jó úton jár. Az MSZP leendő elnök asszonya az ominózus beszélgetésen azt is kifejtette, hogy „kutya nehéz évek jönnek, a legnehezebbek a rendszerváltás óta”, főleg a baloldal számára.

Úgy gondolja, "a vidéket újra kell szervezni”. Majd elmondta: aggódik a pártján belül az olyan hangok miatt, akik akár szellemileg, akár területileg be akarják zárni az MSZP-t Budapestre vagy egy-két vidéki nagyvárosba.

Kunhalmi beszélt az MSZP kudarcának okairól is, szerinte három fő magyarázata van ennek. Az első a Botka-féle út, ami szerinte elvesztegetett idő volt, főleg így, hogy a volt kormányfőjelölt végül októberben lemondott. A második, hogy a DK-val nem tudtak közös listát állítani, a harmadik pedig az LMP.

Oláh Gellért - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (505) Gasztronómia (539) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (255) Tereb (138) Mozaik (83) Kultúra (6) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Gazdaság (662) Mozi világ (440) Politika (1578) Történelem (14) Vetítő (30) Nagyvilág (1458) Mondom a magamét (5572) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Tv fotel (65) Belföld (6) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2112)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>