Ma 2020 december 03. Ferenc napja van. Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
Krumplival és maszk nélkül támadt Jakab a miniszterelnökre

Krumplival és maszk nélkül támadt Jakab a miniszterelnökre

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Undorító húzás - de pórul járt a provokátor!

Jakab Péter összeomlott: ma egy zsák krumplival erőszakoskodott a parlamentben. Dühös volt, most tudta meg, hogy ez is kell a paprikás krumpliba” – így reagált Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán, a Jobbik elnökének, Jakab Péternek az]]> Azonnali kérdések órájában tanúsított kirohanására]]>.

 

A szebb napokat látott párt elnöke először azt hangoztatta az Országgyűlésben, hogy az emberek csak azért szavaztak a Fidesz jelöltjére a szerencsi időközi választáson, mert a párt polgármesterei a közmunkával zsarolták őket, Orbán Viktor miniszterelnököt pedig azzal vádolta meg, hogy továbbra sem a kormányzással foglalkozik, hanem a gyűlöletkeltéssel.

Ezután egy zsák krumplit rántott elő, majd megpróbálta odaadni a kormányfőnek, viszont gyerekes akcióját megakadályozták a Fidesz képviselői és Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

Válaszában Orbán Viktor örömét fejezte ki, hogy Jakab Péter ott van a parlamentben. Hozzátette: nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen. Jakab krumplis akciójára csak annyit válaszolt:

remélem, a krumplit kifizették, ha már a varrónőket elfelejtették kifizetni.

A kormányfő leszögezte: önök két dolgot nem tudnak: nyerni meg veszíteni.

Megjegyzendő, hogy Jakab Péter botrányos akciója közepette teljesen megfeledkezett a koronavírus-járvány miatt előírt védekezési szabályokról: maszkot sem viselt, és a másfél méteres védőtávolságra is fittyet hányt.

Eléek Nikoletta - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Nagyvilág (1452) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Életmód (1) Sport (729) Történelem (14) Egészség (50) Autómánia (61) Jobbegyenes (1911) Kultúra (6) Mozaik (83) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (5) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (494) Gazdaság (655) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Heti lámpás (247) Rejtőzködő magyarország (171) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (4943)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>