Ma 2022 augusztus 11. Zsuzsanna, Tiborc napja van. Holnap Klára napja lesz.
Kovács Zoltán: Itt az ideje, hogy balliberális barátaink is tanuljanak egy kis történelmet

Kovács Zoltán: Itt az ideje, hogy balliberális barátaink is tanuljanak egy kis történelmet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Kemény szavak!

A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár hivatalos közösségi oldalán megosztott bejegyzésében reagált arra, hogy a Washington Postban megjelent írásban párhuzamot vontak Donald Trump Orbán Viktornak címzett támogató nyilatkozata és a harmincas években Európát fenyegető „fasiszta diktátor” melletti kiállás között.

Jennifer Rubin a Washington Postban megjelent írásában nevetséges módon vont párhuzamot Donald Trump Orbán Viktornak címzett támogató nyilatkozata és a harmincas években Európát fenyegető »fasiszta diktátor« melletti kiállás között. Ezt még ő sem gondolhatja komolyan

– szögezte le bejegyzésében Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Hozzátette:

a hivatásos rettegők kedvéért szögezzük le: a volt elnök az Amerikai Egyesült Államok egyik hű szövetségesét támogatta, azt a miniszterelnököt, akinek a hazájában töretlen a népszerűsége, és háromszor nyert kétharmados többséggel választást.

„Itt az ideje, hogy balliberális barátaink is tanuljanak egy kis történelmet, mielőtt olyan kifejezésekkel kezdenek dobálózni, mint a »fasizmus«” – hívta fel a figyelmet az államtitkár.

Borítókép: Donald Trump amerikai elnök fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt a washingtoni Fehér Házban 2019. május 13-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Vetítő (30) Nagyvilág (1464) Gasztronómia (539) Történelem (15) Gazdaság (667) Autómánia (61) Heti lámpás (260) Tereb (141) Mozaik (83) Sport (729) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (513) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Mondom a magamét (6236) Flag gondolja (33) Életmód (1) Belföld (8) Jobbegyenes (2380) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>