Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Kormányrugdosás Szél Bernadett módra

Kormányrugdosás Szél Bernadett módra

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Reflektorfényben a hazugság...

Bár az ellenzék teliszájjal szidta a kormány közérdekű tájékoztatási célt szolgáló migránsellenes óriásplakátjait, azért például Szél Bernadett vagy a DK-s Vágó István is úgy döntött, hogy személyes hasznot próbál húzni az üzenet által gerjesztett jelentékeny közfigyelemből. Ezért Szél Bernadett egyenesen feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Soros-Juncker plakátok miatt. Vágó nem ment fejjel a falnak, beérte kevesebbel is: illegitimnek, tehát törvénytelennek minősítette a tájékoztatási akciót.

Azt kell mondjam, Szél Bernadett a Bourbonokhoz hasonlóan semmit nem tanult és semmit nem felejtett az MTVA-székházban történek óta, pedig nem is ő ütötte bele a fejét az ajtóba. Feljelentése utáni Gyorskocsi utcai meghallgatásából ugyanis akár egy fejsérülés nehezen múló szövődményeinek máig nyúló hatásaira is gondolhatna az olvasó.

Szél szerint ugyanis a kormány akciója azért nem minősül tájékoztatási kampánynak, mert nincs „konkrét, szükséges és célszerű tájékoztatási funkciója”. Az ugyanis szerinte nem fontos tájékoztatási feladat, hogy Brüsszelben mire készül az unió vezetése például Magyarország ellen. Az Berninek nem célszerű tájékoztatási feladat, hogy az unió a hátunk mögött annak ellenére migránsokat akar betelepíteni Magyarországra, hogy ezt a választók a kormány segítségével folyamatosan visszautasítják. Szerinte jobb, ha erről nem tudunk mi semmit. Ha jönnek, jönnek, ha feldúlják az országunkat, feldúlják, ha rabszolgává teszik a magyarokat, akkor így jártunk.

De ezzel megzavarni az emberek hétköznapi nyugalmát? Ugyan kérem, az egyáltalán nem célszerű magatartás.

Bernikének azonban nemcsak a szemléletén érződik, hogy akár őt is hókon vághatta volna az a fránya ajtó, de a feljelentéséhez fűzött érvelésén is. A Facebookon általa ]]>közzétett iratból]]> tisztán kiderül, hogy összevissza beszél. Egyik mondatában kijelenti, hogy a plakátok nem tartalmaznak azon kívül semmit, hogy „Önnek joga van tudni, mire készül Brüsszel”. A másik mondatában pedig már arról delirál, hogy a „brüsszeli tervekről” szóló állítások nem valós tényállítások, a kormányzati kommunikáció termékei. Sőt, ezeket a szerinte nem létező állításokat a „Bizottság részletesen cáfolta.” Ugye, önök is érzik, hogy az ajtó mintha… Esetleg neki ajtó sem kell a hülyeséghez?

A lényeg a lényeg, Bernikének fontosabb a nyilvánosság reflektorainak minden áron való magára irányítása, mint saját értelmi képességeinek közvélemény általi kedvező megítélése.

Vágó István DK-s politikus fékezett habzású kivitel. Ő jól tudja, hogy a Facebookon közzétett bejegyzése közjogi értelemben nem állja meg ugyan a helyét, de a „háztáji” kommentelők előtt mégis eljátszhatja a nagyfiút. Néhány napja egy őt bíráló írásban ]]>szóvá tettem]]>, hogy az „Üzenem Weber úrnak, hogy Orbán Brüsszel-ellenes kampánya az őket is érintő EP-választások illegális befolyásolását szolgálja” bejegyzése nem kicsit félrevezető, az igazsághoz semmi köze. Mire ő közzé téve írásomat a Facebook kommentek között elküldött a francba, hasonlóan az Echo Tv keménymagos társaságához, akik szintén ezzel a témával foglalkoztak. Kértem Vágót, adja meg a lehetőséget nekem is ott a „háztájiban” a hozzászóláshoz, ő azonban ettől elzárkózott. Túlélem, ez az én szociális problémám.

Az viszont nagyon is közügy, hogy Vágó éppen úgy nem engedte kibontani a valóság részleteit, ahogy Szél Bernadett is önös céljaira használta föl a hazugságot. Megalapozatlanul persze könnyű a kormányt rugdosni.

Ez az igazi liberális tempó.

Nem árt azonban tudni, matematikai szempontból a hazugság éppen úgy viselkedik, mint a nulla. Bármit megszorzunk vele, az hazugság marad. Akik pedig hazugságokkal akarják magukat népszerűbbé tenni, azok az emberek szemében szükségszerűen a nullához gravitálnak.

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Sport (729) Életmód (1) Mondom a magamét (7244) Heti lámpás (281) Nagyvilág (1309) Egészség (50) Mozaik (83) Nézőpont (1) Politika (1581) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (16) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (531) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Jobbegyenes (2721) Flag gondolja (34) Vetítő (30) Gazdaság (693) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>