Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Kommentelők Karácsonynak: Geri, te kussolj!

Kommentelők Karácsonynak: Geri, te kussolj!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Tessék mondani, szabad a hazug potyautasok kezébe kormánykereket adni?

Imádom, amikor a stadionozó, Orbánt következetesen focifóbiázó gyurcsányisták sejhajon billentik önmaguk sokéves, csúcsra járatott futballgyűlölő mantráját, és – színtiszta politikai haszonlesés érdekében – feszes vigyázzállásban tisztelegnek a magyar válogatott össznemzeti örömünnepet kiváltó teljesítménye előtt.

Sikerei miatt éppúgy tisztogatják a futballválogatott hátsóját, ahogy pálfordulás után Gyurcsányék a rasszista Jobbikét, vagy a korábban Gyurcsányt fegyencező Jobbik most a Böszméét. S miközben tagadják, hogy legyőztük a vírust, hogy tovább hergeljék az embereket, ugyanakkor a stadionban való jelenlétükkel rábólintanak, hogy bizony ez így igaz, tényleg legyőztük a vírust.

Nevetségesebbnél nevetségesebb ellenmondásba gabalyodnak. Szánalmas potyalesésük csak a hatalom bármi áron való megszerzéséről szól, nem az ország érdekeiről.

Emlékezhetnek, Niedermüller Péter DK-s polgármester még szidta a magyar válogatottat, mert nem térdelt le az írekhez hasonlóan. Ezt írta: „A kezdő sípszóra az írek letérdeltek, erre hatalmas füttykoncertet kaptak a tízezer nézőtől, a magyarok állva maradtak, ahogy az várható is volt. Ezért megkapták a publikumtól a „Szép volt, fiúk!” elismerést.” Na, pontosan ezért nem érdekel engem a magyar válogatott, szégyellhetjük magunkat. Ma este Budapesten jobb volt írnek lenni...”

Aztán jön Gyurcsány Potyautas Ferenc és nem azt írja közösségi oldalán, hogy tényleg jobb írnek lenni, meg hogy nem érdekli a magyar válogatott, hanem azt:

„Csoda a Puskásban! Szép volt, magyarok!”

És hogy ez nem véletlen, arra Potyautasné Dobrev Klára miniszterelnök-jelölt jelölt asszonyság szállítja a bizonyítékot a magyar-francia első félideje után. „Gyerünk, fiúk! Egy ilyen nagyszerű első félidő után már tényleg karnyújtásnyira a győzelem! Ma a család egyik fele itthon, a másik fele a helyszínen szurkol. Hajrá, Magyarország!”

A nagy hazudós és családja után nézzük a kis hazudóst, KariGerit, mivel rukkolt elő ő fociügyben? A stadionellenes főpolgármester, aki még a Puskás Aréna megnyitójára is képtelen volt elmenni, bezzeg Rákosi Népstadionavatójára 1953-ban nyilván elment volna, ha a világon van, előbb fényképet posztolt, amint büszkén feszít a szurkolók között. Szemlátomást idegenként mozgott a környezetben, mint aki azt se tudja, hol van. Egy kommentelő fel is tételezte, hogy a portugáloknak drukkol. Szombaton pedig már le merte írni Facebookján, hogy „Ilyen az, amikor a túlerőt felülírja a hit, a szív és az akarat. Szép volt, fiúk!”

Hogy mennyire vették őszintének a szavát kommentelői, arról álljon itt néhány idézet.

Egyikőjük ezt írja: „Geri, te kussolj! Ha rajtatok múlna, sem stadion nem lenne, sem szuper csapat, sem nemzeti érzés a tömegben.” Másikuk így fogalmaz: „Annyira hihetetlen vagy, hogy az felfoghatatlan. A foci ellen kampányolsz, a stadionok ellen, most meg meglovagolod a sikert, majd pár nappal ezelőtt meg a stadionban ülsz! Gratulálok!”

Az, hogy Dobrev Klára a portugál meccs után akkor megy el, amikor a magyar himnuszt éneklik, az már említésre sem érdemes, mint ahogy az sem, hogy a rendre a románoknak kampányoló és szintén stadionellenes Fekete-Győr is kifacsart magából egy csapatunkat éltető mondatot.

Karinthy paródiái, az Így írtok ti. A mi valóságunk meg sajnos az, arra kell rámutatni, hogy így hazudnak ők. Csak azért, hogy bennünket kormányozzanak.

Tessék mondani, szabad a hazug potyautasok kezébe kormánykereket adni?
Horváth K. József -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Egészség (50) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Politika (1582) Tereb (146) Gazdaság (711) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Életmód (1) Jobbegyenes (2818) Nézőpont (1) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Mondom a magamét (7667) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Kultúra (9) Heti lámpás (319)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>