Ma 2021 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Kocsis Máté elküldte a selyemzsinórt Gyurcsánynak

Kocsis Máté elküldte a selyemzsinórt Gyurcsánynak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A Böszme felhasználja a feleségét a saját hatalmi céljaira.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a napirend előtt az Országgyűlésben. kiemelte: Gyurcsány Ferenc felhasználja – a DK EP-listáját vezető – feleségét a saját hatalmi céljai elérésére, hogy megvalósíthassák az európai egyesült államokról szóló „lázálmot”, és „ismét ráronthassanak a magyarok nehezen kivívott szuverenitására”.

Kijelentette, a DK ugyanazt szeretné, mint a brüsszeli elit. A DK nem a magyar érdekeket képviselné Brüsszelben, hanem a brüsszeli érdekeket Magyarországon – tette hozzá.

Kocsis Máté szerint Gyurcsány Ferenc még az ülésre sem volt képes eljönni, hogy mindezt megvitathassák, de az európai egyesült államokról szóló vitát úgyis a magyarok döntik majd el az EP-választáson.

Dömötör Csaba azt mondta: a DK listája a brüsszeli bürokrácia megerősítésének programja. „A mi politikai közösségünk” viszont olyanokat küldene Brüsszelbe, akik Magyarországot képviselik ott – közölte, hozzátéve: a magyarok eldönthetik májusban, melyik utat támogatják.

A kormány tájékoztató kampányáról közölte: a bizottság tervei fokoznák a bevándorlást, aminek beláthatatlanok a következményei. Ezért ragaszkodnak az őszinte párbeszédhez, még ha ez heves vitákkal is jár – mondta.

MTI - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1578) Irodalmi kávéház (505) Gazdaság (657) Belföld (6) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Jobbegyenes (2008) Tereb (140) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5232) Nagyvilág (1454) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Egészség (50) Vetítő (37) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (254) Kultúra (6) Tv fotel (65) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (171)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>