Ma 2022 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
Kiütötték egy vitában Gyurcsányt Barcson + videó

Kiütötték egy vitában Gyurcsányt Barcson + videó

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Egy tüntető zavarba hozta, majd megfutamodásra kényszerítette a Böszmét!

Kérdéseivel egy tüntető először zavarba hozta, majd megfutamodásra kényszerítette Gyurcsány Ferencet Barcson – olvasható a Drót.info oldalán.

A baloldal minden vereségét a mucsai, fogatlan jobbos szavazók ostobaságával szokta megmagyarázni. Ezért is különös tapasztalás, ha egy ballibsi politikus a Nagykörút határvidékén túlra kalandozik, és a kietlen pusztaságon szembetalálja magát az utca vidéki emberével. Így történt ez Gyurcsány Ferenc esetében is, aki Barcson keveredett szópárbajba egy jobboldali ellentüntetővel – derül ki a ]]>cikkből]]>.

A vita onnan indult, hogy tüntetőnk szembesítette a kórházakért aggódó Gyurcsány Ferencet a ténnyel, miszerint országlása alatt zárták be a gyermekosztályt.

Az egykori miniszterelnök ahelyett, hogy védelmébe vette volna a strukturális reformnak csúfolt kórházbezárásait, csak annyit bírt kinyögni, ő ilyenre nem emlékszik. Arra bezzeg már annál élesebben, hogy a Fidesz liberális pártként indult, mostanra azonban – állítása szerint – szélsőjobboldalivá vált. Ezen a ponton viszont jótékonyan elhallgatta, hogy a Fidesz liberális időszakában ő meg éppen a Kommunista Ifjúsági Szövetség Központi Bizottságának titkáraként ]]>tevékenykedett]]>. Majd feleségével, Dobrev Klárával beköltözött ]]>abba a villába]]>, amit a kommunista elvtársak annak idején még Apró Antalnak utaltak ki. De hát a kórházbezárások mellett nyilván erre sem emlékszik már Gyurcsány.

A múltidézés után Gyurcsány azt is kifejtette, hogy a pedofilellenes törvény bűnözőnek tekinti mindazokat, akik saját nemükhöz vonzódnak. Mikor tüntetőnk arra kérte, hogy nevezze meg az elfogadott törvényből azt a passzust, amelyben ez szerepel, Gyurcsány így válaszolt: „Vannak a porzós és termős virágúak, vannak az egylakiak, vannak a kétlakiak, mindenről lehet beszélni, csak az emberről nem, a legnagyobb csodáról, a szerelemről.” A hallgatóság egyöntetű kacajjal jutalmazta, hogy

Gyurcsánynak sikerült a kétlaki növényekkel egy szintre hozni a homoszexualitás kérdéskörét.

Az utcai komédiában itt azonban már nem volt megállás, a DK vezére ugyanis azzal folytatta: a törvény megtiltja neki, hogy a „tizenhat éves kollégával” a homoszexualitásról beszélhessen. Tüntetőnk ekkor közbevetette, hogy talán hagyja békén a tizenhat éves fiúkat, a szexuális felvilágosítást pedig bízza inkább a családokra.

Az érvekből kifogyó Gyurcsány ezen a ponton vetett véget a beszélgetésnek, és velencei gondolás-egyenruhájában arrébb imbolygott.

Holott mi is szívesen meghallgattuk volna, hogy a korábban a magánélet szentségét védő baloldal miért gondolja hirtelen úgy, hogy politikusaiknak kell vadidegen fiúkat bevezetni a homoszexualitás rejtelmeibe.

Válaszokat ugyan nem kaptunk, helyette azonban végignézhettük, amint a százszor is lesajnált vidéki jobbos szavazó megsemmisítette Gyurcsány Ferencet. Merthogy kiütéses győzelem volt ez a javából – foglalja össze a portál cikkírója rendkívül találóan.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1464) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2382) Kultúra (6) Heti lámpás (260) Történelem (15) Belföld (8) Sport (729) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (667) Egészség (50) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (513) Mondom a magamét (6239) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Autómánia (61) Vetítő (30) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>