Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Karácsony, mint állat

Karácsony, mint állat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Franka Tibor nagyon keményen leszedte a keresztvizet Geriről!  - Olvassák el!

Budapest főpolgármestere – hasonlót New York, Moszkva, de még Kisinyov városvezetőiről feltételezni is rosszmájúságra vallana – az ATV-ben, a járvány helyzettel, különösen a Pesti úti tömeges tragédiával kapcsolatban egyszer csak azt találta mondani: „A kormányoldal elkezdett hazudni, mint állat.”

Ezt követően a – még kocsmában is pofont érő – tiszteletlenségét mintegy igazolandó felmutatta azt a levelet, amelyet állítólag a Pesti úti otthon vezetője írt, és amely azt bizonyítja, hogy a fertőzések idején igenis volt orvos az intézményben, olykor akár kettő.

Méltatlan akciójának célja Müller Cecília tisztifőorvos „skalpjának” nyilvános felmutatása volt, aki azt „merészelte mondani”, hogy a krízis idején nem szolgált orvos az otthonban, ami egyértelműen a fenntartó alapellátási kötelezettsége, azaz Karácsonyé és az általa ezzel a feladattal megbízott Gy. Némethé.

A Pesti Srácok jóvoltából most kiderült, hogy a perdöntő bizonyítékként Karácsony által meglobogtatott levél nem a Pesti úti vezető, hanem Gál J. Zoltán személyi számítógépén íródott, aki a főváros egyik cégének igazgatósági tagja. A valódi szerző tehát, Gyurcsány egyik bizalmi embere lehet! A kérdés csak az, mit felel majd erre a Pesti úti otthon „igazi” vezetője, Skultéti József, ha vallomást kell tennie.

Gál J. törvénytisztelő embertől távol álló mesterkedését némiképpen „magyarázza”, hogy makulátlan kommunista emlőkön cseperedett, hiszen édesapja volt a rendszerváltást megelőző években az ország belügyminisztere. Már levente korban feltették a marxizmus- leninizmus, a totális világbéke és a szocializmus végső győzelme felé zakatoló gőzösére, amely 1990-ben ugyan mellékvágányra futott, de nem rohant a vesztébe. Attól, hogy elhagytuk a kommunizmust, a kommunizmus még nem hagyott el minket.

Jé! Zoltán volt Medgyessy és Gyurcsány szóvivője, kabinetvezetője, országgyűlési képviselő, sőt „független” újságíró is, most pedig, akár Kálmán Olga, Vágó István és sokan mások, a Budapestet vezető összellenzéki paktum haszonélvezője. Mikes Kelemeni hajlamainak ilyetén gyakorlása viszont, ha beigazolódik, akkor felvetheti a közokirat-hamisítás bűncselekményi tényállását.

Annak pedig, ha lesznek következményei – kell, hogy legyenek -, akkor Karácsony Gergelynek, Gy. Németh Erzsébetnek és a többi érintettnek a Pesti úti otthonban történtekért felelniük kell! Akkor is így lenne, ha történetesen csak két mázsa Tibi csoki felhasználásáról készülne törvénytelen elszámolás, nem pedig félezer szépkorú sorsáról, haláláról hamisan kiállított „végszámla”.

Főpolgármester úr! Akkor ki kezdett el hazudni, mint állat? Sőt, ki hazudik folyamatosan és gátlástalanul? A hazudozás pedig veszélyesebb, mint az erőszak.

Önök Budapest erőszaktevői?

Saját piszkukat akarták – nem először – átdobni a kormány oldalra, de a kerítésről megint visszafröcskölt Önökre.

Franka Tibor - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Egészség (50) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Jobbegyenes (2313) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Kultúra (6) Heti lámpás (259) Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (664) Flag gondolja (33) Belföld (6) Történelem (15) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (141) Mondom a magamét (6082)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>