Ma 2022 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
KamuGeri bekamuzta: Orbán Viktor retteg tőle

KamuGeri bekamuzta: Orbán Viktor retteg tőle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ő egy ócska zsibvásár legtompább pengéje.

A budapesti balliberális bájpolgármester szerint „teknőcküldöncökkel” üzengetnek neki, hogy el ne merjen indulni a 2022-es országgyűlési választáson a jelenlegi miniszterelnökkel szemben.

Budapest szivárványos viccfőpolgármestere szintet lépett a politikai handabandázásban. KamuGeri bekamuzta: Orbán Viktor retteg tőle, amennyiben mindent elkövet, hogy ne ő legyen a balliberális összellenzéki kihívója 2022-es országgyűlési választáson. Ezért aztán – álmodja az életképességből felmentett szociológus – a Fidesz-vezérkar minden módon üzenget neki, hogy ugorjon el Orbán elől.

A nulla százalékos Párbeszéd társelnöke amúgy tényleg olyan figura, akitől „rettegni” kellene. 2018-ban is úgy elhasalt a parlamenti voksoláson, mint a zimbabwei jégtáncos az első bekorcsolyázásánál. Már-már miniszterelnöknek képzelte magát, de akkora pofont kapott a Gyurcsány–Vona-csürhével együtt, hogy a fal adja a másikat. Egyharmadra futotta az erejükből, majd Gergő-futásra az országos politikából. Vagyis

miközben arról hadovál, hogy ő lenne az, aki elgáncsolhatja Orbán Viktort, valójában az a típus, aki legfeljebb és leginkább saját magát gáncsolja el, de azt legalább permanensen és megbízhatóan.

(Lásd például a koronagócponttá váló Pesti úti idősotthon, az agyament közlekedésátszervezés vagy a lánchídi töketlenkedés botrányos, balhés ügyeit.)

Karácsony elvtársnak erre most van képe azt terjeszteni, hogy a polgári kormányzat azért „bünteti” (persze nem bünteti!) Budapestet, mert azt akarják ezzel a nyomásgyakorlással elérni, hogy ő mondjon le 2022-es kormányfői ambícióiról. Ezt pediglen – fantáziálja – különféle „teknőcküldöncökkel” üzengetik neki. A döntésképtelen, gyakorlatiasság ellen beoltott zsúrpolitikus

a balliberális ellenzék legélesebb késének képzeli magát, miközben nem több, mint egy ócska zsibvásár legtompább pengéje.

„128-szor megüzenték nekem különböző fideszes, hogy mondjam, csiripelők, fürkészek és portyázók, hogy vonuljak ki a belpolitikából, mondjam azt, hogy nem indulok a választáson, és akkor minden rendben lesz”

– tolta fullba a kretént az ]]>ATV Egyenes beszéd]]> pénteki adásában. Hozzátette rögvest, nem készül vissza a belpolitikai arénába „függetlenül attól, hogy mit csiripelnek a verebek”. Ugyanis

„elmondtam sokszor, csak senki nem hiszi el azon az oldalon, úgy látszik, ahonnan várják ezeket a füstjeleket: én rendkívül meg vagyok tisztelve azzal, hogy Budapest főpolgármestere vagyok, nekem nincsenek ambícióim. Nyilván azt a politikát, amiben én hiszek, azt akarom segíteni, de nem jelöltként, hanem egyszerűen egy polgármesterként, aki azt mondja, hogy szerintem ezt a jövő”.

Kijelentette, semmilyen szempontból nem készül az országgyűlési választáson jelöltként indulni, de – fűzte hozzá sejtelmesen – ez nem tekinthető határozott nemnek, mert „nyilván egy politikus nagyon óvatosan fogalmaz”. Felmondta a balliberális mantrát az előválasztás szükségességéről, hogy egy „nagy legitimitású miniszterelnök-jelölttel” tudjanak majdan kiállni. Ezen szerinte például Márki-Zay Péternek és más vidéki, ellenzéki polgármestereknek kellene elindulniuk – dugdosta álszerényen saját nagypolitikai terveit.

A bábmester eközben kajánul nevetett nem létező bajsza alatt. Kérhetett volna egy kávét is, de inkább k.rva sok bort ivott. Mert ne legyünk naivak: a nemzetvesztő szörnykoalícióban oly ritka az önálló akarat, gondolat, arcél és döntés, mint a Mackó sajtból előrobbanó brummogás.

Továbbra is ő, azaz Ő dönt, ki iszik, ki vezet...

]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Politika (1581) Történelem (15) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Életmód (1) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2379) Gazdaság (667) Vetítő (30) Mondom a magamét (6236) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1464) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Mozaik (83) Belföld (8) Tereb (141)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>