Ma 2020 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Jézus célkeresztben

Jézus célkeresztben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Jézus ellen ugyanolyan gyűlölködés folyik, mint két évezrede, amikor Pilátust belerántották a bűnbe a római gyarmat helyi lakosai.

Jézus nélkül semmi nem marad a karácsonyból – jelentette ki Ferenc pápa Advent harmadik vasárnapján a római Szent Péter téren, ahol a keresztény karácsony üzenetéről beszélt. 

Az Emberfiát ugyanis ma kirekesztik a karácsonyból is.

Ferenc pápa kijelentette: az igazi karácsony a gyermek Jézus születéséről szól, aki "szegényen és törékenyen megszületett közöttünk, hogy szeretetét adja nekünk".

"Ez az igazi karácsony!” – rögzítette az egyházfő.

S megkérdezte: „Ha kivesszük belőle Jézust, mi marad karácsonyból?” Eszerint Rómáig is eljutott, ami Amerikában évtizedek óta zajlik. A mintaállamban kis mikulások lebzselnek a karácsonyfák alatt.

A Jézuska hozta.

Ez a mondat már kirekesztőnek számít a véreres szemű keresztényellenes őrjöngők szerint. Már a „keresztnév” szót is betiltották, mert kirekesztő, sőt gyűlöletkeltő, ocsmány…

Barabbást mentenék ki a hóhér kezéből ma is.

Jézus ellen ugyanolyan gyűlölködés folyik, mint két évezrede, amikor Pilátust belerántották a bűnbe a római gyarmat helyi lakosai. Ő mosta kezeit, nem akarta meggyilkoltatni a félholtra vert szentet.

De megfenyegették.

És szavaztak is: ki kapjon kegyelmet az ünnep alkalmából. A bűntelen Megváltó, vagy a rablógyilkos Barabbás? A csőcselék Barabbás megmentésére szavazott. Ma is ugyanez a csürhe üldözi Jézust.

Gyűlölik Jézust két évezrede.

A kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon. Az a hit, amely azt hirdeti: ha megütnek jobb felől, tartsd oda a másik orcádat is. Amely az Istennek való adózás mellett a császárnak való adózást is rendeli.

A béke vallása.

Ez provokálja a liberális csürhét, a szélsőbaloldali csőcseléket. Vállhoz a vállt vetve menetelnek a szeretet vallása ellen, és rágalmaznak, taposnak, gúnyolódnak, fröcsögnek, erkélyre másznak, ütnek is, ha kell.

A rablógyilkos Barabbás rajongói.

Vissza a kommunizmusba: akkor fenyőünnepnek nevezték – keresztelték! – el a kiiktathatatlan örömnapot. A liberális csürhe most a kommunisták nyomdokain jár: azonos talapzatú „eszmék”.

„Tűzzel, vassal, golyószóróval és börtönnel.”

Így kellett küzdeni a klerikálisok ellen Kádár János szavai szerint. Most a pártfőtitkár által „kitaposott” úton menetel a liberális vörösgárda. Keresztre feszíteni nem tudják, de célkeresztbe állítják Jézust.

Kirekeszteni a karácsonyból a Megváltót.

Ez a liberális agit-prop mostani célja. Megkorbácsolni, tüskekoronát tenni a fejére, szégyenmenetben végigüldözni a tömeg előtt, majd kiiktatni az élők sorából – már a születésnapján!

Boldogok, akik értem üldözést szenvednek – mondta a Pásztor.

Ma, kétezer évvel a Barabbásra szavazás után nem kell üldöztetést szenvedni. A Megváltó hívei erősebbek a liberális csürhénél, a keresztényellenes szélsőségnél, a szélsőbaloldali csőcseléknél. Nem kell vállalni a kereszthalált. Más idők járnak.

Barabbás rajongóit kell szégyenpadra vonni.

Kovács G. Tibor -]]> www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (489) Gasztronómia (539) Politika (1571) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (1798) Flag gondolja (33) Heti lámpás (241) Nagyvilág (1450) Egészség (50) Tereb (140) Mozi világ (440) Vetítő (37) Belföld (5) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Autómánia (61) Gazdaság (652) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Sport (729) Életmód (1) Mondom a magamét (4658) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>