Ma 2023 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Jakab Péter-show az ATV-n

Jakab Péter-show az ATV-n

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A minap egy igen mulatságos, villogó szemű figurára bukkantam.

A minap egy igen mulatságos, villogó szemű figurára bukkantam: az eleddig méltán ismeretlen jobbikos politikusra, Jakab Péterre. A nevezett úr az „orbáni diktatúra” alatt is büszkén és szinte folyamatosan sugárzó televízióban, az ATV-ben kezdte idegesen villogtatni gombszemeit, és azzal fenyegetőzött fészkelődve, hogy a jobbikos politikusok be fognak törni a kormánypárti szerkesztőségekbe, hogy felelősségre vonják azokat a csúnya újságírókat, akik megírják az igazságot a Jobbikról. Jakabpéterül: hazudnak.

Jakab Péter szerint az ilyen meggondolatlanságot drasztikusan meg kell torolni. Mégis hogy jön egy újságíró ahhoz, hogy a Jobbikról írjon? Na ugye.

Jakab Péter, ha már ott volt, sok más egyébről is elhadarta, hogy mi jár az okos fejében. Természetesen szóba hozta az ellenzék új slágertémáit: az otthonápolási díjat meg a kilakoltatásokat. Az otthonápolási díjról szóló prezentációt a haladó ellenzéki képviselők az esetek túlnyomó részében lebiggyesztett ajkakkal, szomorúan, reményvesztetten, a távolba révedve szokták alig hallha­tóan elrebegni.

Az ügyesebbje még egy könnycseppet is ki tud préselni. Gondolom, az ilyen kis előadásokat a pártszékházakban szokta gyakoroltatni a pártok drámatagozata különfoglalkozásokon. A kurzusokat minden bizonnyal a két kiváló színésznő és független-objektív újságíró, Kálmán Olga és Veiszer Alinda szokta tartani.

Nem tudom, melyik Soros-szervezetnek pattant ki a fejéből, hogy ez legyen az új slágertéma, de mindent elmond az idősödő milliárdos alkalmazottjairól, hogy az úgynevezett csodafegyverük már a lövés előtti pillanatban csütörtököt mondott, hiszen a díjat már eleve a Fidesz emelte föl, és, megsajnálva a tévéstúdiókban zokogó jobbikos exszkinhedeket, további emeléseket helyezett kilátásba. Nem baj, találnak majd mást. Ilyenek.

Na de nézzük inkább a „bemegyünk kérdezősködni a propagandába” kezdetű gondolatot! Jakab Pétert, ha nem lenne ilyen szörnyen ellenszenves, még sajnálnám is picit, mert tényleg roppant kellemetlen lehet neki, hogy megszűnőben lévő pártja pont akkor küldi be a tévébe ilyen dolgokról hőzöngeni, amikor napvilágra került egy olyan hangfelvétel, amelyen a jobbikos vezetők azon tanakodnak, hogy pontosan melyik pártújságjukban is kellene a tömeges kilépési hullámot mindent elsöprő belépési hullámának hazudni, illetve Toroczkait a sárga földig lejáratni.

Az egyik leggyönyörűbb pontja a kiszivárogtatott beszélgetésnek, amikor az egyik politikus azt mondja, hogy a Zsúrpubi már túl feltűnő lenne, hiszen az összes lejárató „cuccukat” ott szokták megjelentetni.

Szegény Jakab Pétert erre beküldik az ATV-be arról beszélni, hogy be kell törni a kormánypárti újságok szerkesztőségébe felelősségre vonni az újságírókat. Kitűnő időzítés.

A Jobbik történelme legnagyobb botrányát éli át. Kiderül – pontosabban bizonyítva lesz –, hogy a saját pártsajtójukat (Zsúrpubi, N1tv, Alfahír) kézi vezérléssel, a pártszékházból működtetik, és arra használják, hogy a nekik nem tetsző hírek értelmét meg- és kifordítsák, hogy a Jobbik ballikosodásával egyet nem értő politikusaikat lejárassák, hogy az eddigi kommunikációval ellentétben nem belépnek, hanem tömegével hagyják ott a pártot a csalódott tagok, de még az is egyértelművé válik, hogy a Jobbik vezetése olyan szinten megosztott, hogy a jelenlegi elnökséggel elégedetlen vezetők úgy szivárogtatják ki a sajtónak az ehhez hasonló anyagokat, mintha nem lenne holnap.

A Jobbiknak a jelenlegi formájában maximum hónapjai vannak hátra. Addig élvezzük ki a Jakab Péter-félék mulatságos fellépéseit.

Apáti Bence - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Sport (729) Jobbegyenes (2619) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Heti lámpás (263) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (521) Egészség (50) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Tereb (142) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6833) Belföld (9) Politika (1581) Nagyvilág (1306) Életmód (1) Gazdaság (681) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>