Ma 2022 június 28. Levente, Irén napja van. Holnap Péter, Pál napja lesz.
Jaka B. in da House

Jaka B. in da House

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Spöttle rendesen kiosztotta a félnótást.

Elnéztem Jakab Péter tegnapi performance-át a parlamentben, és rájöttem, hogy javíthatna még rajta. Rímbe szedve egy kis beatboxszal egész remek gengszterrapper lehetne. Sőt felléphetne a gazdival együtt

DJ Fletó and Jaka B. néven, kiadhatnának egy albumot is „Fucked Up”, azaz „Elk*rtuk” címmel.

Ezt aluljárókban árulva még gyorsabban összekalapozná a pénzt a büntikre. „Rage of the Potato” (A krumpli haragja), „Yo I’m a country man” (Hej, én paraszt vagyok), „French sausage kills” (A párizsi öl), csak hogy adjak pár címötletet a dalokhoz. Mekkora siker lenne, felléphetnének a Budapest Pride-on, vagy csak kis freestyle a méhlegelőkön, ne csak a házelnök urat boldogítsák, hanem vigyék ki a mutatványukat a népnek.

Van ám még ötletem: ha majd a Fudanon oktatnak tradicionális kínai orvoslást, Jakab ott is jó lesz szemléltetőeszköznek mint az alacsony vérnyomás természetes ellensége. Bár nem túl furfangos (milyen szép szó a passzív szókincsemből), mivel nem tanult KariGeritől. A jelöltjelölt azt állítja, diszlexiás volt, de már kinőtte, Jakab mondhatná, hogy Tourette-szindrómája van, és akkor ingyen káromkodhatna a parlamentben.

Karácsony – I do nothing – Gergely hiperaktív módon tüntetésre készül a hétvégén a Fudan ellen. A Hősök terét nyilván azért választotta, mert azt még nem verte fel a derékig érő gaz, na meg odatalál bringával, áttekerve néhány piros lámpán. Neki szabad, mert biztos színvak is. Persze ez még mindig jobb, mint Gyurcsány ígérete, hogy száz százalékban kielégít minket. FeGyőr legalább nem happy finisht ígérget, hanem szépen posztolgat a Facebookon, hogy majd visszaadja a közvagyont a népnek (Lenin rulez), és mindezért komoly 260 lájkot kapott. Team Dobrev is halad előre a sztálini úton, mert Gyurcsányné szerint csak az lehet jelöltjelölt, aki majd elszámoltat. Vérbírák kerestetnek koncepciós perekhez, fényképes önéletrajzukat várjuk a ...@teamrakosi.hu e-mail-címre.

Micsoda bajnokcsapat van a baloldalon.

Csak egy kis gondolatkísérlet, hogy mi várna ránk győzelmük esetén: egyértelmű, hogy a baloldali összefogás Gyurcsány Ferenc vezényletével anarchiába taszítaná Magyarországot. Még Brüsszelnek, Berlinnek és Washingtonnak sem lenne egyszerű megmagyarázni, hogy miért sztálini önkénnyel és dekrétumokkal kormányoznak, és a letartóztatási hullám is erősen az ötvenes éveket idézné. Németország mint a legerősebb gazdasági partnerünk nyilván féltené itteni befektetéseit és üzemeit – Audi, Mercedes, Knorr-Bremse és hasonlók –, hiszen egy kaotikus politikai rendszerváltás komoly gazdasági visszaesést is eredményez. A forint zuhanása, a BUX-index esése nyugtalanságot váltana ki nemzetközi szinten. A baloldali ígéret, hogy majd bevezetik az eurót, nem nagyon tudná ezt csillapítani.

Mészáros Lőrinc cégcsoportjának működését nyilván felfüggesztenék, vagyonát zárolnák. Ezzel hirtelen több mint 30 ezer ember válna munkanélkülivé. A közintézményekben beígért „fidesztelenítés” komoly munkanélküliséget okozna. Lakás- és gépjárműhitelek százezreit nem tudnák törleszteni a hivatalukat elvesztett közalkalmazottak. Kilakoltatások és a vásárlóerő elképesztő visszaesése lenne a következmény. Ennek hatására a külföldi befektetők kimenekítenék a tőkéjüket. Ez a forint további zuhanását okozná.

A lakosság a kezdeti sokk után kimenne az utcára. A közrendet országos tüntetéssorozatok zavarnák meg, amelyeket a baloldal rendőri erőszakkal próbálna letörni. Az első halálos áldozat után eszkalálódna a helyzet, és polgárháborús szituáció alakulna ki, akárcsak az USA-ban George Floyd halála után. Na, és a határkerítés lebontásába pedig jobb, ha bele sem megyünk, mert az már az igazi rémálom lenne.

Ez most még fikció, ám gondoljunk bele, hogy ezt ígéri nekünk a baloldal.

Georg Spöttle

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2341) Heti lámpás (259) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (513) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Gazdaság (665) Tereb (141) Történelem (15) Mozaik (83) Autómánia (61) Belföld (7) Életmód (1) Mondom a magamét (6147) Sport (729) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1465) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>