Ma 2021 május 14. Bonifác napja van. Holnap Zsófia, Szonja napja lesz.
Itt a dráma: A DK-s Bősz Anett férje beadatta magának a Szputnyikot

Itt a dráma: A DK-s Bősz Anett férje beadatta magának a Szputnyikot

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Feri ennek nem fog örülni....

„Az ünnep alatt sorra került vakcina-szállítmány Oroszországból jött, csakúgy, mint apai dédnagymamám. Nekem ezért sem volt bizalmatlanságom a Szputnyikkal szemben.  Jó volna, ha a központi kommunikáció is inkább a kölcsönös bizalmat, nem a bizalmatlanságot építené”

– ezzel az idióta szöveggel ]]>tette ki]]> Csőzik László, Érd polgármestere az oltásáról szóló hírt.

A Demokratikus Koalíció politikusának, Bősz Anettnek a szíve választottja például szilveszterkor(!) még arról ]]>írt]]>, hogy „és reménykedhetünk, hogy egyre több, az európai hatóságok által ellenőrzött, engedélyezett vakcina érkezésével és – ha végre tényleg beindul – az oltási kampánnyal vidámabb lesz a következő felvonás.”

Miközben pedig Csőzik elfogadta a Szputnyik V-vakcinát, aközben talán az ő postaládájukban is ott figyel nejének DK-s oltásellenes kampánykiadványa. Tudják, ez az, amelynek harmadik oldalán olvasható a következő aljas szöveg:

„A DK polgármesterei levelet írtak Kásler Miklós miniszternek, hogy a kerületeikbe csak olyan vakcinákat küldjenek, amelyeket engedélyezett az Európai Gyógyszerhatóság”.

Tehát továbbra is az a helyzet, hogy a balos elit magának beadatja az oltást, akár az oroszt is, de közben a magyarokat lebeszélné erről. Az érdi, diósdi és környékbeli választóknak egy év múlva azt is mérlegelniük kell majd, hogy olyan képviselőt akarnak-e Bősz Anett személyében, aki járványidőszakban álhírt ]]>terjesztett]]>, aki gyakorlatilag 220 ezer (!) halottal ]]>riogatott]]> , és aki addig támadta a keleti vakcinát, amíg a férje fel nem vette.

Forrás: Drot.info

]]>www.vadhajtasok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Nagyvilág (1454) Flag gondolja (33) Sport (729) Vetítő (37) Gazdaság (657) Történelem (14) Tereb (140) Autómánia (61) Politika (1578) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Egészség (50) Életmód (1) Mozi világ (440) Heti lámpás (255) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2025) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5292) Mozaik (83) Belföld (6) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>