Ma 2021 december 03. Ferenc napja van. Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
 HírTV, Kálmán Olga, Horn Gábor és a többi

HírTV, Kálmán Olga, Horn Gábor és a többi

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szándékosan vezetik félre Magyarország lakosságát.

„Nem ártana szembenézni azzal, hogy ha 2-300 ezer életerős fiatalember, szakképzett munkaerő nem kerül be az egészségügybe, az informatika területére stb, migránsként a környékről vagy távolabbról, akkor komoly problémák lesznek Magyarországon” – ezt mondta Horn Gábor kedd este Kálmán Olgának, valamint a HírTV állítólag még tömegesen létező nézőinek. 

]]>(A videót itt tekintheti meg, lásd 22.25 perctől – szerk.)]]>

Persze szigorúan, és teljesen komolyan. Többször visszanéztem, kikockáztam, megállítottam, kimerevítettem a beszélgetésről készített felvételt. Tettem ezt annak reményében, hogy első, másod-, majd harmadszori nézésre is elkerülte a figyelmemet egy rejtett mosoly, egy felszaladó szemöldök, egy nevetés ingerelte ajak, egy elfojtott röhögés, esetleg egy huncut kikacsintás, vagy csak egy csuriban tartott ujj. Bármi, ami azt bizonyítaná, hogy Horn Gábor viccelt.

Azonban lázas és minden részletre kiterjedő kézműves oknyomozásom nem vezetett sikerre.

Horn tanár úr  semmiféle rejtett üzenetet nem küldött a nézőknek.

Még a pislogását is megfigyeltem, hátha azt morzézza (rövid-rövid-hosszú), hogy természetesen viccelt, avagy éppen valamelyik családtagja egy veszprémi pincében van bezárva a beszélgetés alatt, emiatt beszél több százezer bangladesi informatikusról, és  nigériai egészségügyi szakemberről.

Mindenkit el kell, hogy keserítsek, aki abban reménykedett, hogy a volt SZDSZ-es nagyágyú tréfált, illetve megzsarolták. Semmi nyomát nem leltem annak, hogy épp visszatartaná a kitörni készülő röhögést; vagy, hogy megzsarolták – tudomisén – a kiskutyájával.

Horn Gábor teljesen komolyan mondta, amit mondott. Még egyszer ideteszem, mert nem lehet elégszer idézni ezt a három Magyarországnyi ostobaságot: “Nem ártana szembenézni azzal, hogy ha 2-300 ezer életerős fiatalember, szakképzett munkaerő nem kerül be az egészségügybe, az informatika területére stb, migránsként a környékről vagy távolabbról, akkor komoly problémák lesznek Magyarországon”

Több írásomban is megemlékeztem már arról a gusztustalan hazugságról, hogy két és fél éve – a migránsáradat megindulásakor – milyen őrületes hazugságokkal próbálják megdolgozni a magyarországi lakosokat a liberális újságírók, az ellenzék, és a Soros György által finanszírozott NGO-k. Szinte szóról-szóra ugyanilyen érvekkel igyekeztek érzékenyíteni a magyarokat.

Hallottuk, olvastuk a Migration Aid propagandisztikus hazugságait azokról a szírekről, akik a polgárháborút megelőzően Damaszkuszban ügyvéd-bojtárkodtak, agysebészkedtek, és részecskegyorsítottak. Természetesen mind keresztények voltak, és mindannyian a felső tízezerhez tartoztak, legalább négy nyelven beszéltek, és 3 kötőjel 17 darab diplomával rendelkeztek.

Zsohár Zsuzsa, a Migration Aid volt szóvivője, végighaknizta az összes televízió összes beszélgetős műsorát, és napi három műsorban mondta el ugyanezeket a bődületes hazugságokat. Emlékezhetünk, hogyan érvelt a migránsok befogadása mellet. Azt állította, hogy ezek a többdiplomás szíriai doktorok fogják a magyarországi orvoselvándorlást megoldani.

Csak, hogy mire ide, illetve Németországba (merthogy itt senki nem akar maradni, mintegy betölteni azokat az állásokat, melyekről Horn Gábor és Zsohár Zsuzsa beszél) értek ezek a túlképzett jóemberek, addigra valami egészen megmagyarázhatatlan okból  kifolyólag elfelejtettek nyelveket beszélni, írni-olvasni, eltűnt az iskolai végzettségük, az összes diplomájuk, és a 90 százalékukról az is kiderült, hogy nem szír.

Németország jelenleg ott tart, két év megfeszített munkájával, hogy az úgynevezett menekültek 10 százaléka tudott elhelyezkedni a munkaerő-piacon.

Nem mellékesen munkába állásukat nagyban megnehezíti az, hogy képtelenek megtanulni legalább alapfokon németül. A német nyelv tanulásukat pedig az nehezíti meg, hogy nagy részük még a saját nyelvén sem képes a betűk felismerésére.

Ergo: először a saját nyelvükön kell ezeket a kedves mohamedán kecskepásztorokat megtanítani írni  és olvasni – négy őt év alatt ez simán megoldható – és ezután következhet a német nyelv elsajátítása. Újabb két-három év alatt és még 30-40 milliárd euróból(!). Tehát az analfabéta tevehajcsárokból 7-8 év alatt simán ki lehet hozni egy szakmunkást egy összeszerelő üzemben.

Egészségügyi szakembereket és informatikusokat sem lehetetlen, de az újabb 4-8 év, attól függően, hogy milyen szorgalmasan és alázatosan vetik bele magukat a  pakisztáni szerencselovagok az ilyen irányú kurzusokba. Ugyanis azt csicsergik a német földön gondtalanul énekelgető madárkák, hogy a Közel-Keletről idetaxizott srácok nem jeleskednek hiányosságaik – írás és olvasás – bepótolásában. Úgy hírlik inkább a PlayStationt és az Xboxot nyúzzák, meg tankos-merénylőset játszanak, minthogy napi 5-6 órát tanuljanak.

Szóval Horn Gábor keddi mondataival nagyon komoly gondok vannak.

Én nagyon megengedendő vagyok vele kapcsolatban. Azt gondolom Horn Gáborról, hogy egy intelligens, tájékozott tanárember. Továbbá azt feltételezem, hogy tökéletesen tisztában van azzal, hogy abból a 2-3 millió illegális bevándorlóból, aki jelenleg Nyugat-Európában játéktermezik, és ismerkedik kissé talán túlzottan közvetlenül az őslakos hölgyekkel, összesen ha van száz diplomás, közepes nyelvtudással rendelkező férfi.

Nem 100 meg 200 ezer!

Tudja ezt Horn Gábor. Pontosan tudja.  Nem azért beszél több százezer informatikusról, mert tájékozatlan.

Nem.

Úgy beszél minderről, hogy egészen biztosan tisztában van a németországi statisztikai hivatal adataival. Tudja és hazudik. Szándékosan vezeti félre Magyarország lakosságát.

A nyilvánosságot adó HírTV, a bólogató Kálmán Olga és Horn Gábor tanár úr mind-mind ócska, hazug Soros-propagandista.

És egy utolsó gondolat: a liberális véleményvezérektől gyakran elhangzik, hogy nem lehet értelmes vitát kezdeményezni a migrációról. Hogy hiszterizált a magyar közélet. Én viszont azt szeretném kérni tőlük, hogy rohadt gyorsan fejezzék be a hazudozást a több százezer informatikusról, és egészségügyi szakemberről. Mert ez egyszerűen nem létezik. Ez egy ordas, aljas hazugság.

Köszöntem.

U.i.: Gábor pislogj kérlek hármat, ha mégis veszélyben vagy!

Apáti Bence - ]]>http://polgarportal.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Belföld (6) Tereb (138) Irodalmi kávéház (508) Flag gondolja (33) Történelem (14) Vetítő (30) Gazdaság (662) Tv fotel (65) Heti lámpás (255) Mondom a magamét (5729) Nagyvilág (1463) Politika (1578) Egészség (50) Életmód (1) Mozi világ (440) Autómánia (61) Sport (729) Jobbegyenes (2164)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>