Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Hirdetés: Budapest sürgősen főpolgármestert keres!

Hirdetés: Budapest sürgősen főpolgármestert keres!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Jelige: Segítség!

Budapest Magyarország fővárosa, ahol közel 1 750 000 ember, az ország lakosságának 18 százaléka él. Varsóéhoz és Bécséhez hasonló népessége alapján Budapest az Európai Unió nagyvárosainak sorában az első tíz közé tartozik. Területe 525,16 négyzetkilométer. A 3,1 milliós budapesti régióhoz 81 település tartozik.

Budapest a századik helyen áll a világ legtöbb GDP-t termelő városa között, európai viszonylatban pedig az ötödik helyen. Egyike Európa tíz legkedveltebb városának a bevásárlóturizmus szempontjából, a városban található Közép- és Kelet-Európa legtöbb bevásárlóközpontja. Minden száz, Magyarországon működő külföldi érdekeltségű cégből 54-nek Budapesten van a székhelye.

Budapest kedvelt idegenforgalmi célpont, világviszonylatban a 37. helyen áll a világ száz leglátogatottabb városai közül, és 2,7 millió turista választja úti céljául. Több mint ezer étterem, kávéház és szórakozóhely várja a vendégeket.

Ezt a várost irányítja Budapest főpolgármestere. A választók Karácsony Gergelyt hatalmazták fel erre a nemes feladatra. Ő azonban, miután elnyerte ezt a fontos és történelmi felelősséggel járó pozíciót, kihátrált belőle, mint annak idején a doktorija megszerzéséből.

 

„Úgyhogy fél évet adtam magamnak arra, hogy átgondoljam ezt, és arra jutottam, ha én kellek ahhoz, hogy ezt a kormányt le lehessen váltani, akkor nekem ebbe bele kell tennem mindent” – nyilatkozta a Telexnek adott interjúban.

A mindenbe Budapest is beletartozik. Beletette. A közlekedési káosz világosan mutatja, hogy a főváros a kormány elleni gyűlölet áldozata lett. A főváros elvesztette a kapitányát. A kapitány meglékelte a hajót, majd elsőként elhagyta. Hátat fordított 1 750 000 embernek.

Miután Budapest nem maradhat irányítás nélkül, és az önkormányzati választásokig még éveket kell várni, van egy javaslatom. Karácsony Gergely kérje meg Gál J. Zoltánt, hogy adjon fel egy hirdetést ezzel a címmel: Főpolgármester kerestetik!

Kiss Gergely - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Politika (1582) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (312) Vetítő (30) Mondom a magamét (7536) Történelem (18) Gazdaság (704) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Kultúra (7) Flag gondolja (36) Életmód (1) Tereb (146) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Jobbegyenes (2786)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>