Ma 2020 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Heller vs. Lendvai

Heller vs. Lendvai

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ági néni, Ildi néni! Etye, petye, lepetye.

Üldögél a két tisztességben(?) megőszült(?) idős asszony a 168 óra szerkesztőségének sarkában, és arról pletyóznak, hogy hogyan is lehetne megdönteni a csúnya, rossz, gonosz Orbán Viktor rendszerét.

(Heller) Ági néni okos és bölcs asszony, a huncutságot még Lukács Gyuri bácsitól tanulta, így első fuvallatra orrontja a nácikat. Ez esetben is tudja, hogy kicsoda-micsoda Vona Gábor, mégis arra hív fel már hetek óta, hogy a hatalomért mindent meg kell tenni. Orbán Viktor ellen még a patás ördöggel is össze kell fogni.

Ezt (Lendvai) Ildi néni vitatja, de Ági néni van annyira ravasz, hogy (vas)orránál fogva vezeti Ildi nénit, aki a beszélgetésben állandóan védekezni kényszerül, mert ódzkodik összefogni a Jobbikkal. Hiszen azok nácik – áll égnek Ildikó haja.

Úgy látszik, Ági néni nem sok magyar népmesét olvasott, ott az ördög veszélyes, mert tüzet okád, sőt van ahol még villás farka is lángol.

Na már most, ezt az ördögöt beengedni az ország házába, főleg a tűzhely közelébe, különösen veszélyes, de úgy látszik Ági nénit nem érdekli, hogy leég ez a Magyarországnak nevezett kis kuckó.

Ha leég, leég. Ági néninek egy a lényeg (Karinthy Frici bácsi szellemét idecibálva, citálva): „fulladjon meg Orbán Viktor, lehetőleg máma még!”

Kell még valamit mondanom, Ildikó?!

BZB

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (1850) Életmód (1) Belföld (5) Mozaik (83) Történelem (14) Tereb (140) Mondom a magamét (4806) Sport (729) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Gazdaság (652) Nagyvilág (1452) Politika (1571) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Autómánia (61) Vetítő (37) Heti lámpás (243) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (490) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Szépségápolás (15) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>