Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Hazugságot terjesztenek Reviczky Gáborról

Hazugságot terjesztenek Reviczky Gáborról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez már tűrhetetlen!

Reviczky Gábor Facebook-oldalán cáfolta azt az interneten terjedő álhírt, amely az ő állítólagos, Andy Vajnához írt nyílt leveléről szól.

Nem nyilatkoztam ebben a témában, sem nem írtam nyílt levelet Andy Vajnához. Az egésztől teljes mértékben, határozottan elhatárolódom! Reviczky Gábor

– írta közösségi oldalán a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész.

A magyarnep.me nevű álhíroldalon jelent meg a Reviczkyről szóló hír az alábbi címmel: „REVICZKY GÁBOR NYÍLT ÜZENETE ANDY VAJNA MAI GÚNYOS KIROHANÁSÁRA - »KÉREM SZÉPEN, AKI TEHETI EGY MEGOSZTÁSSAL SEGÍTSEN ELJUTTATNI NEKI AZ ÜZENETEM!«” A helyesírási hibákat sem nélkülöző firkálmány szerint Reviczky felháborodott Andy Vajna olyan gúnyos kijelentésein, mint „a pénz egyenlő a hatalommal és kizárólag ő dönti el, hogy milyen csatornák lesznek elérhetőek a közeljövőben. Továbbá irigynek nevezte a magyar átlag embereket”.

Mindebből persze egy szó sem igaz: sem Andy Vajna gúnyos kirohanásából, sem pedig Reviczky Gábor válaszreakciójából. Az álhírben úgy fogalmaznak, Reviczky Gábor sorait változtatás nélkül közlik. A nem létező levélben az alábbiakat adják az elismert színművész szájába:

„Vannak olyan dolgok, amik mellett nem mehetünk el. Ilyen volt a mai durva kirohanásod is, melyben ismételten nagyképűen és lekezelően beszéltél a magyar emberekről, majdhogynem azt írtad, hogy ezeknek a hülyéknek elég lesz a szappanoperákat és botrányokat közvetítő néhány csatorna is, pedig belőlük, belőlünk élsz meg ilyen jól. Hidd el kedves barátom, hogy nagyon sok értékes ember van ebben az országban, aki a minőségi információra szomjazik és őket is el kell látni.”

(Az álhíroldal irományából betűhíven, helyesírási, központozási hibáikat megőrizve idéztünk.)

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (145) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7091) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Gazdaság (689) Mozi világ (440) Sport (729) Egészség (50) Politika (1581) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (276) Irodalmi kávéház (529) Tv fotel (65) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Belföld (10) Mozaik (83) Kultúra (6) Flag gondolja (34) Jobbegyenes (2680) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Történelem (16)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>