Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Hadházy borítja a moslékot: Színjáték az ellenzéki előválasztás

Hadházy borítja a moslékot: Színjáték az ellenzéki előválasztás

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ebbe fog belebukni az ellenzék!

Egy ásóval a kezében és felesége rózsaszín papucsában elmélkedett egy sort a Zuglóban induló politikus.

"Nem tagadom, kicsit lehangol, hogy a napokban több parlamenti párt és az egyik miniszterelnök-jelölt is bejelentette, hogy ezt a politikust támogatja az előválasztáson" - írta szerdai Facebook-posztjában Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő itt kihívójára, Tóth Csabára gondolt, noha nevét nem írta le, helyette a "zuglói szocialista képviselőjelölt" megfogalmazást használta. Idézte egyik korábbi nyilatkozatát is, amelyben az MSZP-s országgyűlési képviselő azt mondta, egy politikus akkor is maradjon lojális a pártjához és hallgasson, ha akkora disznóságot lát belül, mint amekkora a trafikmutyi volt.

Hadházy Ákos ugyanakkor úgy látja, nem csak az áll a korrupció pártján, aki lop, hanem az is, aki félelemből, személyes érdekből vagy rosszul értelmezett lojalitásból szemet huny felette. "Van, aki fél az ásótól, van, aki nem. Az ásóval nem lehet kompromisszumot kötni, csak megalkudni lehet vele. Csak azt nem érdemes, mert akkor az lesz, amit az ásó akar. Nem csak a választás előtt, hanem a választás után is." Ezzel és a fotó kompozíciójával arra a kiszivárgott hangfelvételre utalt, amelyen Karácsony Gergely arról beszélt, ha visszamenne Zuglóba, akkor őt ott elásnák.  

"Sajnos egyébként a sorozatos visszalépések miatt az előválasztás kezd ugyanúgy színjáték jelleget ölteni, mint ahogy színjáték a fideszes parlament, és ez nagyon rossz irány. Ebben a helyzetben komolyan át kell gondolni, hogy ebben a szomorújátékban érdemes-e szerepet vállalni. Nekem szerencsére nem a pártok elnökségeit kell meggyőznöm, hanem a választókat"

- fogalmazott bejegyzésében.

A papucsáról szólva pedig azt írta, azt valójában a felesége hordja, ő csak néha használja. 

]]>www.vadhajtasok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Mondom a magamét (7708) Mozaik (83) Gazdaság (713) Sport (729) Heti lámpás (322) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Történelem (18) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2823) Politika (1582) Egészség (50) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>