Ma 2021 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Habemus satan?

Habemus satan?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Mintha alvó ügynököt élesített volna Bergoglio

A politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami mégis véletlennek tűnik, azt biztos, hogy úgy tervezték meg - nyilatkozta Roosevelt. Többen vagyunk így, ha meghaladunk egy kort. Mert, ha nem is mindig ennyire nyilvánvalóan és íly gyorsan, mint ebben az esetben, de csak kibújik a szög a zsákból.

Történt, hogy a Róma püspöke - egyesek pápának is nevezik - tett olyat, mit sokan bizonyára meglepőnek tartanak. Titulust osztott egy magyar (de még milyen magyar!) embernek, Molnár Antalnak.
A Vatican News szerint Krisztus után 2021-ben, böjtelő hava, azaz február 22. napján adományozta eme rangot a jelzett történésznek Bergoglio.

De nem kellett hozzá 10 napnak eltelnie, hogy megkapjuk a választ, mivégre ez a nagy magyarszeretet a Vatikánban. A ballib talpakat oly szeretettel nyalogató álkonzervatív valaszonline.hu „Mintha vírustagadókat támogatna az állam...” címmel hozott le nagyinterjút a (csúcs)történész Molnárral, azaz a cím szerint virológussal és járványkutatóval, aki egész véletlenül a Magyarságkutató Intézetbe szállt bele.

Ugyanaznap Molnárunkat, azaz Molnárjukat megfuttatta az online világban az Index, a 24.hu és mit ád Isten, a Soros-féle 444.hu is, de nyomtatásban is csúcsra járatta a (M)agyarHang, ami a „Szükség van a Fideszben csalódott szavazókra” című ajánlóból derül ki számunkra.

Nos, vannak véletlenek?

...és csak úgy csendesen megkérdem: pápánk van?

U.i.
Ha valakit bővebben érdekelne, melyik malomban őröl a Molnár, a történész doktor, az Antal, ne sajnálja az időt, olvassa el ]]>Szakács Árpád jegyzetét]]>.

Üdvözlet,
 KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Vetítő (30) Jobbegyenes (2163) Mondom a magamét (5727) Egészség (50) Heti lámpás (255) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (14) Mozaik (83) Kultúra (6) Belföld (6) Gazdaság (662) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1463) Flag gondolja (33) Tereb (138) Életmód (1) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (507) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Politika (1578) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>