Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Gyurcsánynak még a celebjei is büdöset árasztanak

Gyurcsánynak még a celebjei is büdöset árasztanak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem árt rögzíteni, a balos celebek ugyanúgy hazudnak, mint az általuk favorizált baloldali politikusok.

Alapvetően persze szót sem érdemelnének. Ki a fenét érdekel ugyanis a klubrádiós Dési János, a muzsikus Gerendás Péter vagy a ZshowTime youtuberként követőket, így nyilvánosságot szerző Osváth Zsolt önmagában, ha nem lenne bizonyos befolyásuk a baloldali szavazókra, ha Magyarországot és annak vezetését nem szapulnák folyamatosan személyesen és/vagy interjúalanyaik révén.

A hazájukat, ahol nagyon is jól érzik magukat, ha tetszik a sejhajuk ki van nyalva. Mégis úgy tesznek, mintha ez az utálat földje lenne, szidják, mint a bokrot.

Dési János, a Klubrádió műsorvezetője a Felcsút-Gyirmót meccset tekintette megfelelő eszköznek arra, hogy Orbánra mutogasson, amikor bejelentette távozását Magyarországról. Nem sokkal azután, hogy a baloldal óriásit bukott a választáson.
„Április elején érett meg bennem az elhatározás, hogy elhagyom Magyarországot. Az okokat itt most nem fogom hosszan sorolni, mert minek. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Egy erős fél évszázadot fektettem ebbe a történetbe – akadtak szebb pillanatok, kellemes évek, de az arány egyre inkább eltolódott. És amikor már nem tudtam őszintén örülni egy Felcsút–Gyirmót örökrangadónak sem, akkor úgy döntöttem, hogy agyő.”

Gerendás Péter kilenc gyermek, tizenöt lemez, számtalan rangos díj után döntött, hogy befejezi itthoni tevékenységét. Facebookon anno közzétett búcsúlevelében azt írta:
„A mocskos zsidózás, a nácik szerecsenmosdatása, a politika kufárkodása az emberek létező előítéleteivel, a már szinte természetes hétköznapi terminológiává lett bizonyos »zsidó háttéruralomról, zsidó bankárokról« szóló hazugságok, összeesküvés-elméletek és ezzel egyidejűleg a jól bevált bűnbakképzés általánossá válása, a folyamatos cigányozás, buzizás miatt régóta fontolgattam a távozást.”

Osváth Zsolt pedig, a férfiszerelméről gyakran megnyilvánuló influenszer, aki beszélgetései színhelyére, a kanapéjára Karácsony Gergelyt, Fekete-Győr Andrást, Gyurcsány Ferencet és Dobrev Klárát is odaültette, a következő szavakkal készült búcsút inteni hazájának:
„Tartok a megtorlástól és attól, hogy mi jön most. Hogy miként fognak elővenni. Én bízom benne, hogy nem akar belőlem senki mártírt csinálni, és ezért békén hagynak, de láttuk már ennek az ellenkezőjét is. (...) Ha itt nem lehet olyan életem, amit én egyszer elterveztem magamnak a szerelmemmel, a gyerekemmel, a családommal, akkor ezt az álmunkat külföldön váltjuk valóra. Most életbe lépett a B terv, hogy elkezdjünk kifele kacsintgatni.”

Ezek a szövegek egytől egyig az átverés részért képezik. Mindhárom atyafiban az a közös, hogy a rossz dumájuk ellenére egy pillanatra sem tűntek el az országból. Gerendás Péter összes gyerekével boldogan él és állításával ellentétben senki nem zaklatja se őt, se azokat a kisebbségeket, amelyet volt szíves hazug módom megemlíteni. Akiket Magyarországon nemhogy bántanának, hanem a kormány zéró toleranciája jegyében megkülönböztetett módon védelmeznek. Nem úgy, mint Németországban, ahol a zsidóknak önvédelmi okokból nem javasolt a kipa viselete, vagy Franciaországban, ahonnan pedig nagy számban menekülnek a zsidók Izraelbe az ellenük elkövetett gyakori erőszak miatt.

Dési János esete azért is érdekes, mert ő valójában soha nem akart elmenni, csak olyan furmányosan fogalmazta maradási szándékát, hogy akár búcsúként is fel lehet fogni. Lázítani a virtuális távozással is lehet, gondolhatta.
„Itt Margináliában, ahol most élek Árkádia és Nakonxipán között, ahogy mi mondjuk margináliául: minden gromek. Ha majd nyáron megyek haza, mesélek.”

Voltaképpen kár ekkora nyilvánosságot adni e sületlenségeknek, csupán azért teszem mégis, hogy érzékeltessem, ezek az urak milyen elszántan kegyeskednek félrevezetni, hülyének nézni az olvasót. Épp úgy, ahogy haverjaik: Gyurcsány, Karácsony, Márki-Zay és a többiek.

Osváth Zsolti pedig annyira retteg a megtorlástól, hogy a DK-s barátai révén bejutott a parlament alakuló ülésére, ahol sikerült szelfit készítenie a nagy „ellenféllel”, Orbán Viktorra. Aki még – hogy fokozza a rettegését – sok sikert is kívánt neki.

A megtévesztés néhány baloldali képviselőjéről nyújtottam át egy csokrot.

Kérem, ha lehet, ne szagolgassák, mert ebből a bukétából irdatlan bűz árad, amely padlóra küldte a kedvenceiket is, azaz a teljes baloldalt.

A célszerű magatartás az lehet, hogy figyelmeztetik bizonytalan szavazótársaikat, az ilyen figurák által népszerűsített politikusokat ne válasszák kedvenceiknek, mert a legközelebbi választásokon – az unióson, az önkormányzatin – velük együtt padlóra kerülhetnek.

Horváth K. József -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Egészség (50) Autómánia (61) Vetítő (30) Heti lámpás (322) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2823) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Belföld (11) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Kultúra (9) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7708) Gazdaság (713) Politika (1582) Életmód (1) Sport (729) Mozi világ (440) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>