Ma 2021 szeptember 17. Zsófia napja van. Holnap Diána napja lesz.
Gyurcsány no-go zónájából nem kérnek a magyarok

Gyurcsány no-go zónájából nem kérnek a magyarok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mindegy, mit mond ja böszme, a rajongóin kívül úgysem hisz neki senki.

Amikor az ember nyaralás végén fölteszi magának a kérdést, hogy mi volt a legemlékezetesebb az elmúlt egy hétben, gondolkodás nélkül a hajdúszoboszlói strand Prémium Zónája jut eszébe.

Itt a jót még jobbá, még szebbé tették, s olyan kényelem fogadja a látogatókat, hogy nem akar hinni a szemének. Az árat pedig messze felülmúlja a kereslet. Mert igaz, hogy a strandbelépőt itt még egyszer ki kell fizetni, de hogy ezt boldogan megteszik a fürdőzők, mi sem bizonyítja jobban, hogy szombaton egy órával a Prémium Zóna nyitása után már nem lehetett jegyet kapni oda.

Ez az az a büdös nagy szegénység, amellyel a gyurcsányista baloldal nem győzi hergelni az embereket, hogy gerjedjenek, lázadjanak az Orbán-kormány ellen.

Ha rápillantunk a térképre, akkor Brüsszeltől Berlinig, Párizstól Stockholmig, Londontól Marseille-ig no-go zónákra figyelmeztetik a turistákat, olyan városrészekre, ahova nem tanácsos bemenni – még a rendőröknek sem nagyon – az elsősorban a migránsok diktálta belső törvények miatt.

Hajdúszoboszlón pedig besétálunk a jóba, a gyönyörűen fejlődő strandra, ahol az idén megnyílt Prémium Zónába azért nem tudunk bemenni, mert tódulnak oda az emberek.

De hasonló a helyzet a Balatonon is. Kissé nevetséges, hogy a szocik a Balatonban fürdőző magyarokat azzal hergelik, hogy reklámszalagot húz egy repülőgép olyan szöveggel, hogy „Szabad strandot mindenkinek – MSZP”. A strandolók hangos kacagása, sikítozása, játékos fröcskölése akaratlanul is fityiszt mutat az ostoba reklámozóknak. Már csak azért is, mert körbe a Balatonon több mint 50 szabadstrand várja a fürdőzőket. Kunhalmi Ágikáék nyitott kapukat döngetnek.

És hogy Gyurcsány Ferenc se maradjon ki a hergelők sorából, külön videót forgatott arról, hogy milyen rémisztően magasak az árak a tóparton. Nyilván erről is Orbán tehet. De ha majd ők lesznek kormányon, akkor jöhetnek a magyarok a Balatonra, s fürödhetnek – víz helyett – Fletóék levében.

El kell szomorítani Ferencet, mert úgy fest, a nyaralók nem olvassák a Demokratikus Koalíció közleményeit. Tudják ugyanis, hogy mindez túlzás.

Nyár van, végre szabadság, és felhőtlenül élvezik, mert meg tudják fizetni, s nem hagyják elrontani a kedvüket rosszindulatú propagandaanyagokkal. Ha igazat mondanának ezek a gyurcsányista hiénák, akkor lehűtenék a nyaralás után vágyakozók kedélyét. A tapasztalatok azonban mást mutatnak. A nyaralók nem szidják a kormányt, mert tudják, hogy a magunk választotta piacgazdaságban az árakat a piac határozza meg, nem Orbán Viktor.

Persze mindegy, mit mond jó Gyurcsányunk, a rajongóin kívül úgysem hisz neki senki. A magyarok meg az idén is olyan nagy számban keresik fel a magyar tengert és a többi üdülőhelyünket, hogy öröm nézni.

Ezek a mi Prémium Zónáink. Gyurcsányék no-go zónájából pedig köszönik szépen, de nem kérnek a magyarok. Kínjában a baloldal nagy támogatója, Lengyel László is csak nevet rajta.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Kultúra (6) Politika (1578) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Tereb (138) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Történelem (14) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Gazdaság (662) Nagyvilág (1458) Életmód (1) Mozi világ (440) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (255) Sport (729) Jobbegyenes (2112) Mondom a magamét (5572) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>