Ma 2022 január 18. Piroska napja van. Holnap Sára, Márió napja lesz.
Gyurcsány módszerével próbál túlélni Karácsony Gergely

Gyurcsány módszerével próbál túlélni Karácsony Gergely

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Geri, ezt hívják buktának!

Az őszödi beszéd utáni Gyurcsány-mintát követi Karácsony Gergely. Ő és a mögötte álló politikai, gazdasági erők is bármi áron ragaszkodnak a főpolgármesteri székhez, a hatalomhoz – mondta a Magyar Nemzetnek a Városháza-botrányról Kiszelly Zoltán.

A Városháza-gate esetében is a Gyurcsány-forgatókönyv érvényesül, hiszen az őszödi beszéd napvilágra kerülése után ő sem mondott le, hanem addig húzta az időt, ameddig csak tudta, ez pedig majdnem három évig tartott – mondta Kiszelly Zoltán a Magyar Nemzet kérdésére, miszerint a napról napra terebélyesedő botrány Karácsony Gergely főpolgármesteri székébe is kerülhet-e? A Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója hangsúlyozta: Karácsony az őszödi beszéd utáni Gyurcsány-mintát követi, ő maga és a mögötte álló politikai, gazdasági erők is bármi áron ragaszkodnak a főpolgármesteri székhez, a hatalomhoz.

Ezért fenyegetnek most azzal, hogy akár le is állhat a BKV szerintük a kormány miatt. Görcsösen keresnek olyan álbotrányokat, amivel a döglött lovat megpróbálják áttolni a kormány oldalára

– mondta Kiszelly, aki szerint a baloldal nem engedhet meg magának egy előre hozott főpolgármester-választást, mert bőven benne van a pakliban, hogy elveszíti azt. Gyurcsány is azért ragaszkodott a hatalomhoz, mert tudta, hogy egy előre hozott választáson elbukna. Ugyanakkor minél tovább húzta, annál nagyobb lett a kétharmad – jegyezte meg.

A további részletekről ]]>IDE]]> kattintva a Magyar Nemzet honlapján olvashat.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1464) Irodalmi kávéház (509) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (256) Belföld (6) Politika (1579) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2199) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (139) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Életmód (1) Egészség (50) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Kultúra (6) Gazdaság (663) Mondom a magamét (5823) Történelem (14) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>