Ma 2024 június 16. Jusztin napja van. Holnap Laura, Alida napja lesz.
Gyurcsány megint börtönnel fenyegeti Orbán Viktort

Gyurcsány megint börtönnel fenyegeti Orbán Viktort

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A nemzeti Böszmének agyára ment a karácsony, de legalábbis elgurult a folyékony gyógyszere.

Az európai minimálbrék pártja, vagyis a dákópárt elnöke nehezet vacsorázhatott az ünnepekben. Nem kicsit, nagyon, és a jelek szerint nem is egyszer. De legalábbis elgurult a folyékony gyógyszere.

Gyurcsányné hites férje karácsony végeztével ha nem is mérlegre, de a tükör elé állt, és csodák csodája: nem magát, hanem – kitaláltátok – Orbán Viktort fedezte föl benne. És ha már lőn világosság, fel is böffent az őszödi hazugsággyárosból a másnapos töltött káposzta, vagyis leginkább a mélységes mély sötétség.

„Régóta vágyjuk a közös sikert. Annyi szörnyű dolog történt velünk az elmúlt századokban. Nemzeti önbizalmunk megrepedt. És most végre jött valaki. Olcsón kínálja a sikert. Aranyat a réz árán. A mágusnak látszó ember. Tehetséges. Tehetséges történelmi, politikai csaló. Egy ideig nyerhet. Mint minden csaló. Aztán jön a lebukás. A bűn lelepleződése. A történelem börtöne. Legjobb esetben”

fröcskölte ki belőle a Facebookra az ünnepekben raktározgatott gyűlöletbomba. Alias Gréczy-gránát.

Fletó flúgos futama a lazán leszélhámosozott(!) Orbán Viktor, Magyarország egymás után háromszor kétharmados többséggel megválasztott miniszterelnöke ellen irányul, semmi kétség. Akit az országot abban az „elmúltnyolcévben” porig romboló, tönkretevő, széjjeladósító SZÉLHÁMOS tulajdonképpen megint börtönnel fenyeget.

Megtanultuk a leckét: a nemzeti elkúrónál teljesen világos, hogy amit mond, az nem igaz. (Lásd még: trükkök százai.) Kiszólt a lyuk a gödörből, de azért mégis, álljon meg a gyászmenet: a böszmeségnek is kell, hogy legyen határa e kis hazában!

A „luciferi” ballib Keresztapa ezúttal szemorvoshoz küldené a Fidesz támogatóit, ám baj van a szerszámmal: megint őt kerüli el messziről a politikai éleslátás. Vagy a tükre görbe, vagy képtelen felfedezni lelkének tükrében a gerendát – ha már oly bőszen értekezik holmi „történelmi, politikai csalóról”, aki „egy ideig nyert”, majd „lebukott”, miután „leleplezte bűneit”. (Saját kezűleg, büszkén szelfizgetve, ahogy az elvtársainál szokás.) Hogy a történelem börtönébe kerüljön. De még inkább a szemétdombjára.

Oda, ahová a csalók valók. Oda, ahonnan nincs retúrjegy.

]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Életmód (1) Nézőpont (1) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Kultúra (9) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Történelem (18) Egészség (50) Mondom a magamét (7652) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Tereb (146) Autómánia (61) Heti lámpás (319) Jobbegyenes (2813) Flag gondolja (36) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Sport (729) Gazdaság (711)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>