Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Guy Verhofstadt őrjöngve támadt Orbánra

Guy Verhofstadt őrjöngve támadt Orbánra

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elgurult a gyógyszere a belgának.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök röviden tárgyaltak Buenos Airesben az új argentin elnök beiktatásán – derült ki az NV ukrán média X-en közzétett bejegyzéséből. A leírás alapján a vezetők rövid megbeszélést folytattak az Európai Unió csúcstalálkozója előtt, ahol Ukrajna uniós csatlakozási tárgyalásának kérdései is napirendre kerülhetnek. 

 

Nem mindenki nézte jó szemmel a találkozót. A magyar miniszterelnök egyik legnagyobb ellenfele és bírálója, Guy Verhofstadt belga EP-képviselő azonnal támadásba lendült, és ismét nekiugrott Orbánnak: „Egy erős vezető harcol a demokráciáért, egy gyáva tönkreteszi azt. Nem hagyhatjuk, hogy Orbán tönkretegye az európai integrációt. Ideje, hogy az unió megvonja tőle a szavazati jogát.”

A baloldali belga politikus rendszeresen támadja Magyarországot és Orbán Viktort azért, mert hajlandó Putyinnal tárgyalni.

Azonban arról megfeledkezik, hogy pont ő volt, aki a legnagyobbat ]]>kaszálhat]]>ta korábban az orosz elnökkel való üzleteken. A baloldal tipikus álszentségét és a felháborító, elvtelen kettős mércéjét mi sem mutatja jobban, mint hogy a volt belga miniszterelnök egy olyan cégnek az igazgatótanácsában foglalt helyet, amelyik világszerte LNG-t, cseppfolyósított gázt is szállít. A vállalat emellett a szárazföldi kiszolgálásban és az energiahordozó tárolásában és visszagázosításában is aktívan részt vesz szinte minden kontinensen. A szállítmányozó cég a legnagyobb orosz céggel, a Gazprommal is szerződött.

Ennyi! Van még kérdés?

Borítókép: Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakciójának vezetője, korábbi belga kormányfő a 15. alkalommal megrendezett kétnapos Nemzetközi Alpesi Szimpózium befektetői konferencián a svájci Interlakenben 2017. január 10-én (Fotó: MTI/EPA/Alessandro Della Valle)  

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Politika (1582) Mondom a magamét (7668) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Heti lámpás (320) Jobbegyenes (2819) Életmód (1) Tv fotel (65) Kultúra (9) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Gazdaság (711) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Belföld (11) Sport (729) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>