Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
67633bd81cec78d63531218a9d36f34b.jpg

GFG a Műveleti Területen - Lebukás

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szinte nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy mi történt február 6-án, pénteken. A Hír Tv, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet vezetői lelkiismereti okokra hivatkozva beadták felmondásukat, {...}

{...} amire válaszul Simicska Lajos nyilatkozataival felrobbantotta az internetet.

De mi az értelme messzebbről nézve mindannak, ami történt?

Először is a lelkiismereti döntést hozó újságírók a széthúzás és megosztottság helyett az egységet választották.  Ez egy tiszteletre méltó morális álláspont. Ezek az emberek döntésükért tiszteletet érdemelnek.

A jobboldal ugyanis azért tudott sikeres lenni, azért volt képes legyőzni a posztkommunista baloldalt, azért volt képes a rendszerváltás utáni politikatörténetben példátlan módon kormányzati pozícióból újrázni, mert mindvégig ragaszkodott az egység, az “egy a tábor-egy a zászló” elvéhez. Ezek az emberek megértették, hogy bármilyen kísérlet – jöjjön az bárhonnan is –, amely az egységet támadja, végső soron a jobboldali siker feltételei ellen intéz támadást. Az pedig, hogy milyen következményekkel is járna az egység feladása, a széthúzás, mindezt jól mutatja a vereséget szenvedett baloldal kétségbeejtő állapota. Ebből aztán lehet okulni.

Meg abból is lehet okulni, amiről Simicska Lajos nyilatkozatai szólnak.

Emlékszünk, a reklámadó bevezetésekor Simicska tévéje, rádiója és lapjai egyoldalon álltak az RTL Klubbal. Öles betűkkel, egész oldalas hírdetésben tiltakoztak a reklámadó bevezetése ellen.  Most, mikor a kormány és az RTL Klub került egy platformra, kiderült, hogy Simicska már nem tud az RTL mellé állni. Több, mint elgondolkodtató. Lehet, hogy megvan a válasz arra, hogy vajon ki állhatott az elmúlt hetek, hónapok ügyei és a kormánypolitikusokkal szembeni támadások mögött.

Lajos lebukott.

]]>http://gfg.blog.hu/]]> - G.Fodor Gábor

G. Fodor Gábor Századvég Stratégiai Igazgató - Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen.

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7429) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Sport (729) Jobbegyenes (2764) Életmód (1) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Autómánia (61) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Kultúra (6) Heti lámpás (306) Gazdaság (699) Gasztronómia (539) Politika (1582) Belföld (10) Tereb (146) Történelem (17) Irodalmi kávéház (535)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>