Ma 2021 április 11. Leó, Szaniszló napja van. Holnap Gyula napja lesz.
Gajdics Ottó sziklakemény üzenetet küldött a nagyszájú Jakabnak

Gajdics Ottó sziklakemény üzenetet küldött a nagyszájú Jakabnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Petike ehhez mit szól?

Igyekszünk higgadtak maradni. Ha a fejük tetejére állnak, akkor sem leszünk olyanok, mint ők. De ne gondolják soha, hogy szó nélkül megyünk el aljas és végtelenül gonosz, gyűlöletkeltő megnyilvánulásaik mellett. Úgyhogy jó, ha tudják, már most elegünk van a moslékkoalíció pénzért és hatalomért bármin átgázoló módszereiből.

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag a Jobbik elnevezésű tagszervezetre bízták, hogy mossa össze az amerikai törvényhozás épületét megtámadó csőcseléket a Fidesz szavazótáborával. Ne kérdezzék, egyáltalán mire jó ez, amikor mindenki tudja, hogy Magyarországon nemrégiben éppen a baloldali csőcselék akarta bevenni a Parlamentet. A Momentum elnevezésű tagszervezet rendőrsorfalra támadó elnöke tudna erről mesélni két bírósági tárgyalás szünetében. De mindegy is a szándék, a kivitelezés botrányosan gyenge. A Jobbik propagandistáiból nem csupán a tehetség, a kreativitás, de a szorgalom és a körültekintő munkavégzés képessége is hiányzik.

Már az első kísérletük is bődületes mellényúlás volt, hiszen a Trump mellett tüntető sámán indulattól eltorzult fejét egy olyan idős hölgy arcképével állították párhuzamba, aki még véletlenül sem Orbán Viktor híve, hanem a Népszabadság megszűnése miatt fordult ki önmagából. Sikerült ezáltal egy laza mozdulattal vérig sérteni szépkorúak százezreit, és röhejessé tenni az izzadságszagú Adj címet a képnek kampányt.

Pedig az igazi mélyrepülés csak ezután következett. Kiderült, hogy Trump hívei akkor is utálatosak a moslékkoalíció globalista kalandorainak, beleértve a Jobbikot, ha történetesen békésen demonstrálnak. Hiszen akkor meg nem tisztelve a másságot, nagyméretű feszületet visznek magukkal kereszténykedve. Akárcsak Orbán Viktor hívei a békemenetek alkalmával. Micsoda skandalum! Milyen múltba bámuló, haladásellenes mucsaiság! Egy kereszt. Rajta a Korpusz. Tényleg pusztulásra ítélt hely a Föld, ha megtűri a hátán az ilyeneket, gondolja magában az egyszeri balliberális.

De mit gondolhat a szebb napokat élt Jobbik azon szavazója, aki támogatta pártját, amikor az fakereszteket állított karácsony közeledtével? Vagy azok, akik úgy jártak a Szabadság téri református templomba, mint valami zarándokhelyre? Tényleg a kereszt, a keresztények, Jézus követői a legnagyobb ellenségei az igazi demokratáknak, az európai magyaroknak? Tényleg az ő sértegetésükön, megalázásukon, kiirtásukon keresztül vezet az út a társadalmi békéhez? Egyre csak szaporodnak a megválaszolatlan kérdések.

Azt tudjuk, hogy még Vona Gábor, a Jobbik lelkének kizárólagos tulajdonosa is igazi mélypontnak nevezte a kampány újabb izzadmányát, és úgy ítélte meg, jó, hogy nincs most egykori társai között, akik balról előzik Gyurcsány DK-ját. De Balczó Zoltán is elhatárolódott elvtársai gyűlöletkeltésétől. Csak azt nem tudjuk, ez mire elég. Feltehetően semmire. Az év hátralévő részében naponta születnek majd a mostanihoz hasonló förmedvények, álhírek és hazugságok a provokáció és a kormánypártok lejáratása szándékával.

Fárasztó lesz mindegyiket kenyérbe csomagolva visszadobni feléjük. De ne reménykedjenek abban, hogy egy percre is elcsüggedünk vagy megunjuk majd. A keresztények ugyanis szelídek, de nem ostobák. Nem tűrjük, hogy jó bolsevik szokás szerint azzal vádoljanak bennünket, amit ők maguk követnek el. Senki nem keltett annyi gyűlöletet az utóbbi tíz évben, mint a moslékkoalíció politikusai. Minden erőszakos szó, cselekedet a magyar politikában tőlük indult, mégis mindig ők vannak felháborodva, ha visszavágunk.

Úgyhogy adjon címet a Jobbik inkább annak a képnek, amelyen Jakab Péter Gyurcsány pincsikutyája!

Gajdics Ottó - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2002) Vetítő (37) Életmód (1) Szépségápolás (15) Történelem (14) Mozi világ (440) Heti lámpás (254) Mondom a magamét (5217) Politika (1578) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (140) Belföld (6) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1454) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Gazdaság (657) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>