Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Friderikusz egykori cimborája durván nekiment Kövér Lászlónak

Friderikusz egykori cimborája durván nekiment Kövér Lászlónak

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
10 éve még Hagyó mellett kampányolt

A korábbi televíziós műsorvezető, Dömsödi Gábor]]> facebook oldalán ]]>közzétett nyílt levelében adott hangot nemtetszésének, mert szerinte Kövér László az Országgyűlés elnöke  nyomást gyakorolt a választókra a salgótarjáni időközi választás kampányában. A ma Pásztó független (?) polgármestereként tevékenykedő egykori újságíró számára elfogadhatatlanok ]]>Kövér László szavai,]]> sőt posztjában egyenesen bűncselekménnyel, hatalommal való visszaéléssel vádolta meg a házelnököt a nógrádi megyeszékhelyen Simon Tibor Fidesz-KDNP jelölt melletti kiállásáért.

Hogy a "független" Dömsödi kire, kikre is bízna egy város vagy adott esetben egy városrész vezetését vagy annak képviseletét azt talán tudhatják azok, akik 2006-ban Budapest XII. kerületében a Hegyvidéken éltek. Akkoriban az Országgyűlési választások kampányában is az MSZP jelöltje mellett kardoskodott, mit kardoskodott, több tízezer példányban készített brossúrákat juttatott el a tisztelt választópolgárok levélszekrényébe, melyben személyes érzéseit, tapasztalait osztotta meg a szocialisták jelöltjéről, aki - elmondása szerint - évekig volt közvetlen szomszédja és akiről csak és kizárólag jókat írt. A jelölt pedig nem más volt mint az azóta már előzetesben nem kevés időt eltöltött és immár jogerősen is elítélt Hagyó Miklós, akiről persze a hegyvidéki polgárok Dömsödi Gábor révén csupa jót olvashattak.

Szerencsére XII. kerületi választók józansága akkor győzedelmeskedett, Hagyó nem nyert egyéni képviselői mandátumot.

Február 28-án bízzunk a tarjániakban is!

Juhász Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (713) Életmód (1) Mondom a magamét (7708) Kultúra (9) Jobbegyenes (2823) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Politika (1582) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Nézőpont (1) Heti lámpás (322) Gasztronómia (539) Tereb (146) Mozi világ (440) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>