Ma 2020 szeptember 30. Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.
Fiala János kiesett a pikszisből

Fiala János kiesett a pikszisből

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hoppá! Fiala műsora rosszabb, mint a fideszes pártsajtó...

A rádiós korábban több önkormányzattal is szerződésben állt, ám már négy kerület is jelezte, hogy nem kívánja tovább támogatni a Civil Rádióban futó Keljfel Jancsit.

Zugló, Ferencváros és Újpest után Pestszentlőrinc is szerződést bont a Civil Rádió Keljfel Jancsi című műsorával. Az önkormányzatok azzal indokolták a döntésüket, hogy Fiala János közpénzből üzemelteti az adást, amihez a jövőben nem kívánnak asszisztálni. 

Én Karácsony Gergelyre szavaztam, ugyanakkor elveszítettem az összes partneremet, akikkel való együttműködés nem kizárólag anyagi vonzatú volt, amit a hallgatóim mérsékelten értettek meg…. A partnereim közül nem csak a választás okán vesztettem el sokat, hanem az újakkal sem sikerült kontaktust teremtenem különböző okokból

– mondta Fiala János a Civil Rádióban még október végén. 

Vagyis a korábban Fidesz–KDNP vezette önkormányzatok támogatták azt a műsort, amit Karácsony Gergely szimpatizánsa vezetett. Most jött a felsorolt kerületekben a fordulat és azonnal felmondják a szerződéseket, amelyek értelmében a kerületek szereplési lehetőséget kaptak az adásban.

Szaniszló Sándor Pestszentlőrinc polgármestere egyenesen azt mondta a 444.hu-nak, hogy 

Fiala műsora rosszabb, mint a fideszes pártsajtó

Sőt szerinte Fiala baloldalinak állítja be magát, és ebből a pozícióból fényezi a fideszes polgármestereket.

Kecskés István - ]]>https://media.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Heti lámpás (243) Életmód (1) Irodalmi kávéház (490) Mozaik (83) Nagyvilág (1452) Politika (1571) Tereb (140) Autómánia (61) Jobbegyenes (1857) Rejtőzködő magyarország (171) Egészség (50) Vetítő (37) Mondom a magamét (4820) Gazdaság (652) Szépségápolás (15) Sport (729) Gasztronómia (539) Belföld (5) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Kultúra (6) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>