Ma 2019 november 12. Jónás, Renátó napja van. Holnap Szilvia napja lesz.
Fényképen Karácsony újabb elégtelenje földrajzból

Fényképen Karácsony újabb elégtelenje földrajzból

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Vissza az iskolapadba!

Az már korábban kiderült a baloldal főpolgármester-jelöltjéről, hogy fogalma sincs róla, hol található Budapest térképén Csepel – szerinte Észak-Pest, valójában Dél – de meggyűlt már a baja a Nemzeti Múzeummal is, amelyről azt hitte, a Városligetben van. Karácsony Gergely kampányában most egy többször lerágott csontot, a stadionépítést vett ismét elő, de hogy?

„STOP! Budapesten nem kell több stadion! Az árát költsük inkább az egészségügyre! Írd alá a petíciónkat, ha egyetértesz velem!” – szól a manapság oly népszerű mantra, az online aláírásgyűjtésre felhívó szöveg a legnagyobb közösségi portálon.

Van azonban egy bökkenő. Az illusztrációként feltett – reméljük jogtiszta – fotón viszont nem csak a települést, még a megyét is elbaltázta. Azon a Pancho Aréna látható, amely még véletlenül sem a fővárosban van, de nem is Pest megyében, hanem Fejér megyében, a Bicskei járásban, egy Felcsút nevű nagyközségben.

Úgyhogy ez Karácsony Gergely következő szekundája földrajzból. Vissza az iskolapadba!

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Gazdaság (631) Politika (1571) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (471) Heti lámpás (218) Mondom a magamét (4065) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Kultúra (4) Sport (729) Jobbegyenes (1631) Flag gondolja (33) Történelem (13) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Tereb (138) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1439) Mozi világ (440) Egészség (50) Belföld (5) Mozaik (42) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>