Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
Fenyegetőznek, és ismét fenyegetőznek Mordorból

Fenyegetőznek, és ismét fenyegetőznek Mordorból

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Csak kicsalogattak Jourovából egy magyar- és lengyelellenes nyilatkozatot.

Sauron kedves lapja, a Frankfurter Allegmeine Zeitung (FAZ) állította szőnyeg szélére a héten a liberális Věra Jourovát. Mert hogy is találta a napokban azt mondani, hogy nincs ok a mi koronavírus törvényünk miatt Magyarországot Európa szintjén vegzálni?!

Szemlézik is a FAZ cikkét rendesen a hazai ballib szócsövek (Népszava, HVG…), hogy őfőméltósága, a jogi atyaúristen bizony mégsem állította sem gondolatban, sem szóval, sem cselekedettel, hogy nem sérti törvényünk a sérthetetlenség bibliáját, az írt és íratlan, a csak a mordori erkölcsben létező EU-s jogot.

Ahogy az kiderült tehát, Jourová „istenbizony” ki nem ejtette a száján azt, amit pedig kijelentett! Vagy mást mondott és megint mást gondolt? Esetleg véletlenül kimondta, amit nem volt szabad?

De mit is mondott?

„Mindössze“ azt jegyezte meg, hogy nincs ok bármilyen eljárást indítani a magyar törvény miatt, miután ő alaposan tanulmányozta azt.

Bevallom, sok mindenre számítottam, de hogy Mordor főjogi atyaúristennője ennyire átlátszóan szívja vissza állítását, arra nem. Valami apró fifikát, jogi csűrcsavart elvártam volna.

Úgy tűnik azonban, van az a pénz (pozíció), ahogy szokták volt mondani, amiért korpásodik a jogi biztos asszony haja…

De kinek szólhat ez a mosakodás?

Mivégre az alakoskodás?

Ha sérti a magyar a mindenható EU-s jogot, ha nem, láttunk már olyat, hogy a Sauron orkjait tömörítő valamely testület tetemre hívja e számában apró nép nagyjait. Sőt, az EU-s parlament ballib többsége erre a hétre is időzített egy, a magyar kormányt köpködő játékot…

A testület jogi szócsöve pedig éppenséggel akár rögtönítélő bíróság elé is citálhatná a magyarok kormányát, majd tömlöcbe vethetné az ott megjelenteket, ha van rá ok, ha nincs. Nem lepődnénk meg különösebben, láttunk már ehhez fogható példát egykori gyilkos urainktól, a szovjetektől.

Csakhogy, a cél most (még?) nem ez, hanem valami más. Talán az, hogy a Sauronnak kedvesek, a talpnyalók, az őt kiszolgálók, fényesítve Jourovát, bemocskolva a magyarok kormányát, puhítsák Európa közvéleményét, az európai olvasókat és a Magyarországon behódolt online médián keresztül a továbbra sem orkbarát magyarokat is.

Dől is az irgumburgum a FAZ cikkből rendesen, mert az Európai Bizottság, mint a mindenható, mindenek feletti feletti intézmény, amelynek jogi hangja ő maga, Jourová őfőméltósága, a jogi biztos kijelenti: ránk magyarokra (és a lengyelekre) fókuszál most és mindörökké Sauron szeme.

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7667) Politika (1582) Heti lámpás (319) Gazdaság (711) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Flag gondolja (36) Sport (729) Mozi világ (440) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Jobbegyenes (2818) Tv fotel (65) Belföld (11) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>