Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Fegyőrék Brüsszelben buliznak

Fegyőrék Brüsszelben buliznak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Fekete-Győr András átveszi az Univerzum leghaszontalanabb semmittevőjének járó díjat.

Ha a Kedves Olvasó éppen ráér, ugorjon át március 23-án Brüsszelbe, a Momentum ott szervez uniót éltető bulit a magyar választóknak. A jelszó: „Van remény, hogy végre kalandvágyból utazhassunk és ne kényszerből”. A kampányzáró várhatóan a Holdon lesz, ahol Fekete-Győr András átveszi az Univerzum leghaszontalanabb semmittevőjének járó díjat.

 A jó ízlésű magyar demokrata március 23-án, pénteken szabadságot kér főnökétől, félreteszi minden ügyes-bajos dolgát, majd haladéktalanul Brüsszelbe utazik. Itt van egy ugrásra, hiszen az Európai Unió a mi hazánk! Amennyiben a Kedves Olvasó azt gondolja, hogy azért a belga fővárosba kiruccanni némileg macerásabb és drágább, mint a kerületi művházba átmenni egy választási fórumra – hát akkor be van gyöpösödve.

Mert nem elég európai, és nem látja a távlatokat! A Momentumosok viszont látják a jövőt, közlekedési programjukban ugyan a Brüsszelbe utazáshoz még nem adnak ötletet, de megoldják a vidék problémáit. Ha valaki eddig nehezen jutott be időben a közeli városba dolgozni vagy iskolába – a Momentum máris tálcán kínálja megváltó javaslatát. Megvan a csodaszer: az önvezető autó!

Esküszöm, ez nem vicc! Idézek Fegyőrék programjából: „Az innováció nagy eséllyel gyökeresen átalakítja a közlekedés költségeit és lehetőségeit a következő 10 évben. Ezen az időtávon Magyarországon is nagy eséllyel megjelennek majd az önvezető autók. Ez drasztikusan csökkentheti a közlekedés költségeit, megoldást nyújtva a vidék problémáira, illetve csökkentheti a városok torlódási terheit is.” Szóval nem kell izgulni, meg lesz itt oldva minden, ha ők kormányoznak!

Ami persze nagyban megmagyarázza azt is, hogy a Forbes magazin miért választotta Fekete-Győr Andrást Európa „30 legtehetségesebb ifjú politikusa” közé. Mert mi is lehetne előremutatóbb egy „tudásalapú piacgazdaságban”, mint saját hazád olimpiájának megfúrása?! A Forbes a pletykák szerint jövőre a kontinens legjobban öltözött orgyilkosait is díjazza…

Na, de vissza Brüsszelbe. Oda azért kell menni három héttel a választások előtt, hogy „Ünnepeljük együtt, hogy Európához tartozunk – egy délutáni közös politikai kiállással, majd egy bulival!” Hipi-szupi lesz! Rúgjunk be uniós irodistákkal, és mentsük meg a magyar demokráciát!

Ennél jobb program csak egy Holdon tartandó kampányzáró lehetne, kötelező birodalmi lépegető jelmezben. Ugyanis az sem kevésbé életszerű, mint a Momentum Mozgalom elképzelései a világról.

Ott Gulyás Marci távollétében megválaszthatnák az Univerzum leghaszontalanabb semmittevőjének Fekete-Győr Andrást. Pártja pedig meghirdethetné az önjáró űrhajók programját is, hiszen a jászsági tanyáról valahogy be kell jutni a falusi iskolába. Mert hát az oktatással is törődni kell ám. 

Egyszóval, jó bulizást, Momentum!

(Ha lehet, a jövőben is minél távolabb Magyarországtól.)

Máté T. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Heti lámpás (320) Jobbegyenes (2819) Szépségápolás (15) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Tereb (146) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Kultúra (9) Mondom a magamét (7668) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Gazdaság (711) Életmód (1) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>