Ma 2023 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
Ez történt Novák Katalin Elon Musk találkozóján

Ez történt Novák Katalin Elon Musk találkozóján

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A világ leggazdagabb emberével találkozott a köztársasági elnök. Nézzék meg, hogy mi történt!

Novák Katalin a kárpátaljai magyarság problémáit is feltárta Elon Musknak

„Magyarországon kívül is egyre többen látják, hogy a nyugaton beköszöntött demográfiai jégkorszak az általunk megismert világ végével fenyeget. Hazánk elsőként helyezte a családpártiságot a demográfiai küzdelem középpontjába” – írta a Facebookon Novák Katalin köztársasági elnök, miután Elon Musk amerikai-dél-afrikai milliárdossal,  a Tesla autógyár és a SpaceX űripari vállalkozás tulajdonosával folytatott megbeszélést.

Elon Muskkal arról beszélgettünk, mit tehetünk közösen azért, hogy a fiatalok bátrabban merjenek igent mondani a gyermekekre. A gyermektelenség korunk legaggasztóbb jelensége

 – fedte fel az államfő a találkozó részleteit. 

Novák Katalin hozzátette: Elon Musk személyében egy új szövetségese lett hazánknak a családok szabadságharcában, aki ismeri és elismeri Magyarország családközpontú programját. 

Hosszan beszéltünk az ukrajnai háborúról is. Egyetértettünk, hogy mielőbbi tűzszünetre és tartós békére van szükség. Annak külön örülök, hogy a kárpátaljai magyarság problémáit is megértette beszélgetésünknek köszönhetően.

A gyermekvállalás menti meg a világot – zárta a gondolatait a köztársasági elnök, utalva arra a bejegyzésre, amelyet Musk osztott meg a találkozó után.

A megbeszélés sikerességét az is alátámasztja, hogy az üzletember maga is megírta az X-en, milyen remek találkozóban volt része a magyar köztársasági elnökkel. 

Borítókép: Novák Katalin köztársasági elnök és Elon Musk amerikai-dél-afrikai milliárdos (Forrás: Facebook)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Életmód (1) Mozaik (83) Történelem (16) Egészség (50) Autómánia (61) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (531) Gazdaság (694) Jobbegyenes (2724) Tereb (146) Nagyvilág (1309) Kultúra (6) Belföld (10) Flag gondolja (34) Sport (729) Heti lámpás (281) Mondom a magamét (7252) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>