Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Ez fog történni, ha meghal II. Erzsébet királynő – kiszivárgott a titkos terv

Ez fog történni, ha meghal II. Erzsébet királynő – kiszivárgott a titkos terv

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A temetésről és a végrehajtandó protokollról is van szó a titkos dokumentumban.

„London Bridge” – így hívják azt a hadműveletet, amely a brit királynő halála esetén lép majd életbe.

 

A vészprotokollban részletesen leírják, hogy milyen események követik egymást, ha ]]>II. Erzsébet]]> meghal – olvasható a Ripost ]]>cikkében]]>.

A temetést is eltervezték már. Magát az állami temetést a Westminster Apátságban tartják majd meg. Délben kétperces csendet tartanak a teljes országban, Londonban és Windsorban felvonulásokra kerül sor. Az uralkodó búcsúszertartását a Szent György-kápolnában rendezik, végül a kastély VI. György király emlékkápolnájában temetik el.

Mindenre gondoltak. A kormány nemzetbiztonsági titkársága és a hírszerző szolgálatok fokozott készültségben lesznek a terrorfenyegetettség miatt.

A titkos dokumentum részletes utasításokat tartalmaz arra vonatkozóan, hogy mit kell majd csinálnia a királyi család tagjainak.

Valószínűleg még hosszú ideig nem lesz szükség a dokumentumra, mert a 95 éves uralkodónál semmi jel nem utal arra, hogy bekövetkezhetne a tragédia.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Tv fotel (65) Gazdaság (711) Nézőpont (1) Autómánia (61) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Belföld (11) Szépségápolás (15) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Jobbegyenes (2819) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Vetítő (30) Heti lámpás (320) Mozaik (83) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7668) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Gasztronómia (539) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>