Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
ostromlottvar-660x330.jpg

Ennyire voltak békések a csövestanya-védők a Városligetben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ha még sosem láttak agresszívköcsög hippit, miközben egy lepattant patkánytanyát véd, illetve próbál visszafoglalni, mert korábban néhány haverjával beköltözött, mintegy újraértelmezve (körúton belül: dekonstrukció) a közpark fogalmát, akkor tessék néhány oktató videó.

Amit a hónaljig húzott szövetnadrágban forradalmárkodó Mécs Imre nem látott jeligére.

További izgalmakat jelent, hogy ezek az átláccóponthu videójából lettek kivagdosva, mintegy alátámasztva ex-Fidesz és ex-értelem Illés Zoltánt, hogy itten békés tüntetőkre történő rendőrségi támadás fennforgása zajlott. Hogy ez tiszta 2006, annyi különbséggel, hogy ha bejutnak, akkor nem csak egy közleményt olvasnak fel, hanem Komáromy Gergő el is gitározza az Imagine-t, amitől a fák gyors növekedésnek indulnak és még a globális felmelegedés is globális lehűléssé változik, ahogyan ezt Párbeszéd Tímea szakpolitikus nemrégiben kifejtette a rengeteg eszével.

Különösen a rendőrállatozás és a diktatúrázás volt aranyos, miközben próbáltak átnyomulni a rohamdroidokon, hogy újra tüzet rakjanak a Városliget közepén. A diktatúra verőlegénye pedig félelemkeltő “hátra, hátra” kiáltozásokkal okoz sosem gyógyuló lelki sérüléseket, mintegy megidézve Rákosi Mátyás szellemét. Szomorú, de szegény tüntetőket már meg se verik, azt is ellopták a fideszesek tőlük.

Hatalmas az ünneplés, miután megtalálták a funérlemez mögött bujkáló elnyomókat a ligetfiak és a mértéktartó ellenzékiek. Kukucs, itt a hippik! Le lesztek kamerázva, kicsicsírák!

Csak finoman és nőiesen, ahogy vöröscsillag megy az égen, illetve megfelelő tevékenységhez megfelelő lábbeli. Ha a markolót “pusztító gépnek” nevezték korábban az antinehézgépjárműsök, akkor ezt a jelenséget hogyan lehetne definiálni?

Hazaárulózás mesterfokon, avagy mondanivaló nélküli ordítozás közpark jelleggel. Ha a Városliget Budapest tüdeje, akkor ők minden bizonnyal Budapest agyai. Szegény Budapest.

Utóirat: Legközelebb ezt is énekelhetnék, ez legalább jó – szemben az örök unalom Bródy artisjus János pengetésével és Komáromy Gergő transznégerkedésével.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mondom a magamét (7667) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Jobbegyenes (2818) Mozaik (83) Heti lámpás (319) Flag gondolja (36) Tereb (146) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (711) Belföld (11) Politika (1582) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Sport (729) Történelem (18) Életmód (1) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>