Ma 2021 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
zabriskie-point-4-660x330.jpg

A tények már nem számítanak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Miközben az idióta, szivárványos-profilképes balos aktvisták fasiszta rendőrállamoznak,

a magyari médiában Gulyásmarcika kificamodott kisujján zokognak, addig az Óceán másik partján szintén a Sorosgyuri bá által pénzelt Black Lives Matter mozgalom néhány aktivistája a Badeer Mainhof útjára lépett.

Úgy döntöttek, megölnek pár embert azt nyomatékosítandó, hogy az obamás rendőrállamban (logikai apróságokra sosem adtunk) bizony a szegény elnyomott feketéknek embereket kell gyilkolni a szabadság és a progresszió jegyében.

Persze a faölelgetős hippik és a dallasi sorozatgyilkosság között van egy óceánnyi távolság minden értelemben, de ugyanonnan erednek: a 21. századi liberálfasiszta aktivizmus gyökeréből sarjadó kis ecetfa lombján csücsülnek. Már csak az a kérdés, hogy vajon mikor radikalizálódik egy Komáromy Gergő, vajon mennyire kell hergelni egy drogostanyán fetrengő herkás „aktív civilt”, hogy mondjuk nekirontson egy intézkedő rendőrnek.

Mert az említett tátikás széplelkek épp a Zabriskie Pointra flesselnek, hogy ők majd az Orbán Systemet fogják lebontani csillogó szemmel, aztán a végén boldogan elmennek kúrni a sivatagba és közben nem veszik észre az MGM matricát az őket filmező kamerákon. Igen, pont annyira ostobák, mint amilyen gusztustalanok.

A rögtönzött hippiwoodstockban volt magát „művésznek látszó polgárnak” tituláló Bródy János, aki elgitározta a Ne vágj ki fát vagy mit az Illéstől; volt Gyurcsány mellett szörpiző sztriptíz-nővér, Sándor Mária, aki egy személyben képes zárójelbe tenni minden komoly ügyet; volt a kicsit lefogyott és Simicskától épp új műsort kapó Puzsér is, aki rögtön közölte a megszokott hisztériájával, hogy majd ha 400 ezren lesznek ott a Ligetben ölelgetni az ecetfákat meg okkupájni a szétrohadt budikat a kommunista, húgyszagú Hungexpón, akkor majd meghátrál a hatalom. Válogatott szépségek, na…

A sok „civil” után jött Geri, és a kis bicóján könnyesre örülte magát azon, hogy a Hungexpo csövestanyájára Sorosék rátettek egy molinót, amitől az egyből civiltanya lett. A „csövesség” azonban nem lesz „civilséggé” attól, hogy odabasznak egy molinót valami gagyi logóval, mert sajnos a „tiltakozó civilek” kinézetre és minden téren abszolút csövesek. Mindenütt szemét, szar, mocsok, és ahol nem a kis haskás celofánok, gombás zacsik és egyéb kellékek romjait találták meg a rendőrök a vegángulyás-okádékok és elhasznált zabpelyhes zacsik mellett, ott bizony volt kiskanál, herka és egyéb huncutságok. Nyilván a pöcs Szily szerint a rendőrök csempészték oda, hogy ezzel is lejárassák a “civilkéket”, de elég egy pillantást vetni a tiltakozók elbaszott fejére, rögtön úgy dől meg a történet, ahogy az ecetfa a ligetvédőre.

Amúgy hibát követtünk el, mi mind. És ezt bizony át kell gondolnunk. Mert itt bizony akkora a rendőrállam, olyan szinten nyomul a fasizmus, hogy hagytuk RasG-t addig szívni és gombizni magát, míg konkrétan el nem hitte magáról, hogy ő a Pókember. Azóta mászik meg ugrál. Meg reggizik a rendőröknek, és őt hájpolja a Kettős Mérce, amely konkrétan kampányolni kezdett azért, hogy legyen már Budapest lakossága szolidáris ezekkel a csövesekkel, etesse őket vegan kajával. Még konkrét bevásárló listát is írtak, mert a civilcsöves nem eszik meg bármit.

Persze ugye az egész szánalmas, hisz nincs ügy: fagyöngyös, elrohadt kiöregedett fákat kivágnak egy parkban, hogy megújítsák a faállományt és a lepattant, szar épületek helyett csilivili újakat építenek. Kb. ennyi a történet tény-alapja.

Pont annyi köze van ennek az undorító csöves-hisztinek a fákhoz, a Ligethez és a Liget fáihoz, mint ISIS-nek a Koránhoz.

Az egész 21. századi „baloldali liberális aktivizmusának” meg a baloldalhoz, a liberalizmushoz van pont ennyi köze. Mert milyen baloldal, amelyik most épp a „fejlődés, modernizáció és megújulás” ellen van és tolja a hisztériát, amelyik elvileg a célja? És milyen liberális az, aki bármiféle „ok és célracionalizmus” helyett egy teljesen feltupírozott kormánybuktatásban érdekelt, egy média számára kitalált performaszban, ahol semmi más nem számít, minthogy sikoltozó, klimaxos, ex-szadeszos mamikat lehessen letépkedni traktorokról.

Amúgy lenne egy javaslatom Ligetvédőknek: még csak logót sem kell cserélni, elég felszállni a metróra vagy az egyesvilire és pár megállóval odébb simán folytathatnák a védekezést a szétrohadt Népligetben! A Planetárium mögött sokkal faszábban el lehet narkós-csöveskedni, már ha ezt az életformát komolyan gondolják.

Mondjuk sokkal kellemetlenebb valódi stricik és valódi buzikurvák között, hisz arrafelé ez inkább életforma, semmint civilakció-performansz.

És – a magyar baloldal folyamatos pechjére – épp amikor felbootolták volna a civil ellenállás és népharag projektet, ekkor bukik meg a tengerentúlon az a mozgalom, aminek a mintájára ezek a civiljeink a Liget fáit védik. Odaát a „fekete életeket” védték hasonló ISIS-aktivista hevülettel, és bár az ottani csúnyamocskos, rasszistanáci elnyomófehérek már sikoltoznak, hogy itt a „fekete életek” közül csak a fekete meg az élet nem számít az aktivistáknak, a Mozgalom szépen menetel a terrorszervezetté válás útján.

Először szétbaszták a felsőoktatást. Trigger warning, safe space, ami mondjuk a Ligetvédőknél már megtörtént, hisz laza ELTE-Tátika és Film és Médiaszak évfolyamtalálkozónak is elment a hiszti, azért is voltak olyan faszájosak a felvételek, amiket minden szögből, jó hogy nem svenk-állványról forgattak az „aktivisták” és szórták meg vele a fotelforradalmi erők retináját.

Aztán a black lives matteresek múlt héten szétbaszták a torontói melegfesztivált is, hisz a melegek is rasszisták. És ha ez nem lett volna elég, most Dallasban egy rendőrnapi felvonuláson ment át a történet ISIS-be, eljutottunk oda, hogy az egész mozgalom immár egy rendőröket megfélemlítő terrorszervezet lett.

A Soros-féle civilkedés amúgy hamar képes átcsapni egy ilyen dologba: az ukrán akciócivilekből lettek majdanozók, és a mai napig senki se tudja, hogy Janukovics, vagy az ukrán „felkelők” lövettek-e pár éve Kijevben, hisz a „mainstream média” hamar elásta azt a történetet is. De az is tény, hogy az ISIS néhány vezetője pár éve még John McCainnel fotózkodott, és két csoportos nemi erőszak között még mindig amcsi, kanadai és svéd golyókat lődöznek Assad embereibe, akik meg ugye ruszki tankokkal foglalják vissza Szíria városait.

Félreértés ne essék: kezdetben az ISIS is „az Assad-ellenes fiatal, huszonéves, nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező, művelt, főleg nyugat európai civilek” menő internetes hálózata volt, aztán ők is puskát ragadtak. Gulyás Marcika és RasG még csak hisztiznek nagyon, élvezik, ahogy „elviszi őket a karhatalom” ahogy „eltiporják őket”, de elég ránézni a Facebookra, hogy lássuk: az egykori munkásőrök, szétfrusztrált komcsik már Bader-Meinhofoznak, hogy „bizony csak most jön az igazi ellenállás”. A Gólyában meg ’68-as filmeket vetítenek egymásnak maszturbatív jelleggel.

Szóval a nosztalgia és ábrándozás már van, és megint megpróbálják a következő szintre emelni a balhét, mert rég volt már a monitoros dobálódzás. És Gyuribá is egyre frusztráltabb, mert a Brexit után simán lehet, hogy Amerika csendben szenvedő népe ősszel a tökéletesen megtervezett Hillary-projektet megakasztja egy Trump elnökséggel…

A liget fái és a fekete életek pont annyira számítanak egy 21. századi aktivistának, mint az alapvető tények és a formális logika: semennyire. Ők nem mások, mint a káosz ügynökei. Az egyik pénzért, a másik meg simán elmebeteg. Az ISIS is közülük toborozza tagjait és a börtönökből. Portik felkészül…

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (657) Vetítő (37) Mondom a magamét (5234) Politika (1578) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1454) Tereb (140) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Kultúra (6) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Sport (729) Történelem (14) Heti lámpás (254) Jobbegyenes (2009) Életmód (1) Gasztronómia (539) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>