Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Ejnye, Mark Rutte miniszterelnök úr, ennyire feledékenyek vagyunk?

Ejnye, Mark Rutte miniszterelnök úr, ennyire feledékenyek vagyunk?

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)

Szóval köszönet, Rutte úr. Most már biztosan tudjuk, hogy „valami készül Globalisztánban”

 

A fiatalok nem emlékezhetnek: egyszer volt, hol nem volt egy Bányász Rezső nevű ember, aki a kommunista Grósz-kormány szóvivője volt, és 1988. március 10-én egy kérdést kapott arról, mit szól a kormány ahhoz, hogy az MDF nevű társadalmi szervezet a Jurta Színházban ismét összejövetelt tartott?

Bányász Rezső a következőt válaszolta: a kormány nem ismer MDF nevű szervezetet…

(Csak a fiatalok kedvéért: az MDF 1987. szeptember 27-én tartotta első gyűlését Lakitelken, Lezsák Sándor házának udvarában.)

A Grósz-kormány egy év múlva már nem létezett, két és fél év múlva pedig már a kommunizmus is megszűnt Magyarországon…

És mi történt 2021 júliusában a holland parlamentben?

(Erről – mások mellett – nemrég Szarka László Csaba akadémikus írt pontos cikket a Magyar Hírlapban.)

Az, hogy Gideon van Meijeren, a jobboldali, szuverenista FVD (Fórum a Demokráciáért) képviselője megkérdezte Mark Rutte „örökös” miniszterelnököt, Magyarország egyik főgyűlölőjét arról, hogy mi a véleménye Klaus Schwabnak, a Világgazdasági Fórum (WEF) elnökének Covid 19: Great Reset című könyvéről.

Itt megjegyzendő, hogy Klaus Schwab ebben a könyvében (melyet Thierry Malerettel együtt írt) lényegében véve meghirdeti az Új Világrendet, amely megszünteti a magántulajdont, és egy globális liberális neokommunizmust hoz létre, melyet egy globális technokrácia irányítana – s a nemzetállamok végleg „elhalnának”. Szóval meghirdeti a Huxley-i szép új világot.

S mit válaszolt erre Rutte a holland parlamentben?

Ő – akárcsak Bányász Rezső az MDF-et – „nem ismeri” ezt a könyvet. És még hozzátette: óvakodjon a képviselő úr az összeesküvés-elméletektől…

Ezek után a jobboldali szuverenista képviselő „szénné égette” Mark Rutte-t: bemutatta azt a levelet, amelyet Rutte írt Schwabnak, melyben megköszöni a könyv tiszteletpéldányát és néhány szóban méltatja annak erényeit.

Ez kész. Koppanás és égés.

Nekem ezek után igazából csak egy kérdésem maradt: Mark Rutte – amellett, hogy szégyenében eláshatná magát – miért mondta azt, hogy hagyjuk az összeesküvés-elméleteket?

Miért összeesküvés az – illetve „elmélet” –, hogy a holland miniszterelnök kap egy könyvet a WEF nagybecsű elnökétől?

Miért nem lehet ezt vállalni, mi ebben a probléma?

A holland képviselő elvileg egy korrekt választ várt; ezek után miért kellett Rutte-nak, mint egy fuldoklónak, a szokványos liberális mantrához menekülnie, hogy ha a globális hatalmakról és a globális elit tagjairól van szó, akkor rögvest összeesküvés-elméletet kell kiáltani és ezzel – úgymond – „lejáratni” a kérdezőt?

Rutte úr, ez már nagyon ótvaros liberális duma, újra és újra az összeesküvés-elmélettel vagdalkozni. Már senki nem hiszi el ezt Önöknek, legfeljebb az Önök tökkelütött hasznos idiótái – vannak persze jónéhány szerte e világon, az igaz –, akik inkább nem akarják tudni a valóságot, nehogy szembe kelljen nézniük vele.

Az összeesküvés-elmélet mantrája ma már nem más, mint – Csurka Istvánt parafrazálva – ócska liberális trükk a valóság elfedésére.

Rutte úr! Ha tisztességesen válaszolt volna a képviselő kérdésére, kevesebb szégyennel megúszhatta volna – bár a könyv „dicsérete” már önmagában árulkodó Önről.

De Ön hazudott egy óriásit, ami persze nem áll távol Öntől egyébként sem (főleg, ha az Orbán-kormányról van szó).

És éppen ezzel a hazugsággal, és az összeesküvés-elméletre való hivatkozással szólta el magát, s tette mindannyiunk számára világossá, hogy a gigantikus Schwab-tervek mögött mégiscsak – vagyis egyértelműen! – átfogó hálózati tevékenység és a nyilvánosság számára nem látható globális együttműködés húzódik meg az elszánt Nagyfiúk között.

Szóval köszönet, Rutte úr. Most már biztosan tudjuk, hogy „valami készül Globalisztánban” – és ezzel szemben fel kell készülnünk!

Borítókép: Mark Rutte holland miniszterelnök (Fotó: MTI/EPA/ANP/Bart Maat)

Fricz Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Gazdaság (667) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Egészség (50) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (141) Mozi világ (440) Belföld (8) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (260) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Autómánia (61) Nagyvilág (1464) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6240) Jobbegyenes (2382) Sport (729) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>