Ma 2021 október 22. Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
Ébresztő, elnyomott konzervatívok!

Ébresztő, elnyomott konzervatívok!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Figyelem! Kötelező olvasmány!
Azt vettük észre, hogy az utóbbi években hihetetlenül megsokszorozódott a balliberális tartalmaknak a száma az online térben. Interjú.

A múlt héten elindult a Megafon, amiről a Facebookon azt írják: a jobboldali közösség hangosbeszélői vagyunk. Miért kell a jobboldalnak hangosbeszélő?

Mert azt vettük észre, hogy az utóbbi években hihetetlenül megsokszorozódott a balliberális tartalmaknak a száma az online térben, és különösen igaz ez a közösségi médiára. Zárójeles megjegyzés, hogy szerintem ezen az a Facebook nemrég felállított bírósága sem fog sokat segíteni, amelynek 20 megválasztott tagjának több mint fele kötődik valamilyen úton-módon Soros Györgyhöz.

Tehát azt látjuk, hogy egyfajta balliberális véleménycunami jön velünk szembe a közösségimédia-felületeken, ezért azok az emberek, akik csak a közösségi médiából tájékozódnak, csak a liberális véleményeket kapják, csak az ő nézőpontjukat ismerik meg. Nekem konzervatívként azonban szívügyem, hogy a konzervatív vélemények is hallhatók legyenek. Ebben szeretne segíteni a Megafon.

Hogyan tud segíteni?

Többféleképpen. Egyrészt fogunk indítani képzéseket, ahol el fogjuk mondani, mi szükséges ahhoz, hogy valaki sikeres Facebook-oldalt tudjon működtetni. A legkorszerűbb tudást szeretnénk nyújtani a jelentkezőknek, és ehhez a legjobb szakemberek segítségét kértük.

A képzésekre jelentkezni a Megafon honlapján lehet júliusban, augusztus végén pedig már szeretnénk megtartani a felvételit, hogy szeptemberben elkezdődhessenek a képzések. Emellett várunk tartalmakat is. Ha a honlapon regisztrálók elküldik nekünk a Facebook-oldalukat, Youtube csatornájukat, akkor mi segíteni tudunk abban, hogy a minőségi tartalmak minél több emberhez eljussanak.

Jövő héttől a Megafon a legjobb tartalmakat a Megafon Facebook oldalán is közzé fogjuk tenni. Emellett azt kérjük, hogy aki tud, és egyetért a céljainkkal, támogasson minket munkával vagy pénzzel.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Egészség (50) Történelem (14) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (255) Tereb (138) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5649) Jobbegyenes (2133) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (506) Mozaik (83) Vetítő (30) Nagyvilág (1463) Gazdaság (662) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Szépségápolás (15) Sport (729) Életmód (1) Politika (1578)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>