Ma 2023 szeptember 28. Vencel napja van. Holnap Mihály napja lesz.
Dobrev dühös, elszánt és – gusztustalan

Dobrev dühös, elszánt és – gusztustalan

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ilyen a Klárika, mutatjuk!

Ha valaki a magában rejlő gusztustalanságot nem képes önerőből tökélyre fejleszteni, akkor csak szóljon nyugodtan Dobrev Klárának, majd ő – mint az úttörő – segít. A gusztustalanság különösen negatív emberi tulajdonság, aminek ellentéte a gusztusosság, ami Dobrevből valahogy mindig is hiányzott.

Most szerinte a rendőrök gyerekek ellen elkövetett nyílt, fizikai erőszakkal kapcsolatos cselekedetei miatt gusztustalankodott. Odaállt a Magyar Anyák akciócsoport, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, a Nőkért Egyesület és a Tanítanék által szervezett fehér ruhás demonstrálók mellé, amelyben civilek, szülők, szakszervezetisek és ilyen-olyan lányokból, asszonyokból szervezett tüntetők tiltakoztak a rendőri úgynevezett túlkapások ellen. Ahol azt skandálták: „Ahol ma a gyerekeket, holnap téged vernek!” Ennek kapcsán Dobrev azonnal Orbán elnyomó hatalmáról, a tanárok megfélemlítéséről posztolt a Facebookon, aláhúzva: „Dühös vagyok és elszánt. Ezért mentem ki ma a civilek anyák napi tüntetésre a Karmelitához. Megvédjük a gyerekeinket!”

Ahogy mondani szokták, itt több szőr is került abba a bizonyos palacsintába.

Az egyik az, hogy a valóságos történetben gyerekek nem szerepeltek. Tehát a rendőrök, ha akartak volna, akkor se tudtak volna gyerekeket verni. A másik szőr, hogy a rendőrök ott álltak a Miniszterelnökség épületénél, amely előtt a politikusok (Momentum) által szervezett, de engedéllyel nem rendelkező, 18 pluszos ifjak – tehát nem gyerekek – kordonbontás címén durván rátámadtak a kötelességüket teljesítő rendőrökre. Tépték a kordon drótját, durváskodtak a rendőrökkel, akik jól hallható felszólítással abbahagyást kértek a fiataloktól, ellenkező esetben kényszerintézkedéseket helyeztek kilátásba. S miután a „gyerekek” nagy vehemenciával erőszakoskodtak tovább, megindult a könnygáz. Meg kellett védeni a közintézményt. Azokkal szemben, akiknek – engedély hiányában – ott tüntetni se lett volna szabad, legfeljebb sétálgatni, andalogni, ahogy az ember a történelmi falak között szokott.

A fehér ruhába öltözött tüntetők (százan, ha lehettek a 170 ezer pedagógusból, köztük Dobrev „dühös és elszánt” Klárával) tehát teljes lényükben, üzenetükben hamisat állítottak, azaz hazudtak a nyilvánosságnak. Mindez azért különösen durva és gusztustalan, mert az egyik legszentebb családi ünnepet, anyák napját használták föl a demonstrációhoz. Ráadásul akciójukat becsomagolták a tisztaság, a béke, a szent lelket jelképező fehér galamb színébe, bemocskolva azt azzal a rágalommal, hogy a rendőrök gyerekeket vernek.

A történelemből tudjuk, hogy a magyar asszonyok 1956 decemberében gyűltek össze tiltakozásra. Több ezer asszony és lány emlékezett némán a szovjet hadsereg egy hónappal korábban történt bevonulására, amellyel kezdetét vette a forradalom vérbe fojtása, ahol életüket vesztették a családok férfi tagjai. Fiatalok és idősebbek egyaránt. A vérontás ellen tiltakoztak tehát a magyar asszonyok, amely emléket enyhén szólva ugyancsak mérhetetlenül gusztustalan a mai viszonyokhoz hasonlítani.

Lehet, hogy ez a gyurcsányisták számára túlságosan is békés. Lehet, hogy látva a kiszámíthatóan Orbán-párti népakaratot, Dobrevék a Brüsszellel közösen kizsarolt, politikai nyomással megszerzett hatalom megkaparinthatóságában látják utolsó reményüket a kormányrúdhoz való előre lépéshez. Ehhez pedig az sem szent, hogy aljas hazugságra építenek egy tüntetést, hogy ki merik mondani, hogy a rendőrök gyerekeket vernek.

Akiket Orbán – szerintük elnyomó hatalma – nemhogy nem bánt, hanem mindentől, így a széltől is óv, és a Dobrevék által ezerrel támogatott óvodai, iskolai szexuális befolyásolást is meg fogja tartani a szülők kizárólagos jogai között.

Mint mondtam, ha valaki a magában rejlő gusztustalanságot nem képes önerőből tökélyre fejleszteni, akkor csak szóljon nyugodtan Dobrev Klárának, majd ő jön és segít...

Horváth K. József

A szerző szerkesztő

]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (276) Autómánia (61) Jobbegyenes (2682) Kultúra (6) Életmód (1) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Sport (729) Vetítő (30) Tereb (145) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Gazdaság (689) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Belföld (10) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (34) Mondom a magamét (7100) Mozaik (83) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Egészség (50) Irodalmi kávéház (529)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>