Ma 2021 október 21. Orsolya napja van. Holnap Előd napja lesz.
Deutsch nem tétovázott, bevitte a jobbhorgot

Deutsch nem tétovázott, bevitte a jobbhorgot

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Kapuzárási pánikban szenved az ellenzék.

Az ellenzéki politikusok csütörtökön a Parlament lépcsőjén olvasták fel ötpontos követelésüket, majd közös fellépésre tettek esküt. Deutsch Tamás a ]]>Hír TV Magyarország élőben]]> című műsorában azt mondta, hogy az ellenzék „kapuzárási pánikban” szenved a májusi európai parlamenti választások előtt.

„Az az igazság, hogy ez egy Soros György által írt színjáték – kezdte a Fidesz EP-képviselője. – Nem hiszem, hogy fél évvel ezelőtt lett volna ember, aki azt mondja, Gyurcsány és a Jobbik közösen tesz esküt, de a szalonnácik és a posztkommunisták csak összejöttek.”

Deutsch Tamás úgy nyilatkozott, hogy az ellenzék „kapuzárási pánikban” szenved, a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők állnak egymással szemben.

„Ne tűnjön nagyképűségnek, de megvan az ellenszer, aminek az egyik eleme, hogy 2010 óta Magyarországon minden választást a Fidesz és a KDNP nyert meg. Soros György a világ nagyon sok országában próbál politikai vezető lenni, és mivel magyar származású, Magyarország különösen a figyelme középpontjában van. Magyarországon azonban nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné. Eddig is ellenálltunk az ármánykodásnak, ezután is ellen fogunk” – ]]>mondta a TV-adásban az EP-képviselő]]>, aki azon sem lepődne meg, ha az MSZP folytatná rossz sorozatát és csak egy mandátumot szerezne a májusi EP-választásokon.

]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Egészség (50) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (506) Politika (1578) Életmód (1) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2133) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (138) Mondom a magamét (5646) Gazdaság (662) Sport (729) Tv fotel (65) Kultúra (6) Heti lámpás (255) Nagyvilág (1463) Belföld (6) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>