Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
a59875650abe720d9caf1a8fe32d121c.jpg

Csontos János: Sérült koponyák

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Decsen ismeretlen tettesek a saját udvarán ütötték le a szocialisták helyi elnökét, akinek betört a koponyája. A Tolna megyei község időközi választási lázban ég, mindennaposak a fenyegetések.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy a politikai küzdelemben úgyszintén érdekelt decsi háziorvosnőt is fenyegetik, így korántsem biztos, hogy a jövőben garantálni lehet a sérült koponyák életmentő ellátását. Az MSZP megyei elnöke homályosan célozgat a potenciális tettesekre, de nem tudni, kikre gondol: még akár a konkurens gyurcsányisták is szóba jöhetnének abból kiindulva, hogy az exminiszterelnök milyen dicstelen szerepet játszott a tévészékház ostromakor és a forradalmat ünneplő nép megveretése idején.
Gyurcsány Ferenc most azzal vétette észre magát, hogy a párizsi iszlamista terroristák áldozatainak számát összehasonlította a magyarországi köztörvényes gyilkosságok számával.

E kriminális művelet során arra jutott, hogy a francia fővárosban annyian estek áldozatul a gyilkosoknak pár óra alatt, mint nálunk egész évben. Ezzel négyzetre emelte azt az érzéketlenséget, amit a boldogult Csurka Istvánnak ma is felemlegetnek, amikor ama gyászteli szeptember tizenegyedikén az áldozatok miatti részvétnyilvánítás helyett az amerikai felelősséget feszegette.

A péntek tizenharmadikai mészárlást köztörvényes emberölésekkel összevetni a szélsőséges vallási és rasszista gyökerű terrorizmus megengedhetetlen relativizálása. Ha úgy veszem, a rommá lőtt bár célzottan zsidó áldozatait tekintve még (nem is olyan) burkolt antiszemita megnyilvánulás is, ezért a hatályos törvények által hivatalból üldözendő.

Emberünk nem először hágja át az alapvető európai civilizációs normákat; ám ezúttal nem holmi szaúdi terroristázásról vagy az öregecskedő feleségek lecserélésének leplezetlen szexizmusáról van szó, hanem a szalonképtelenné válásról: Franciaország és az Iszlám Állam ellen hadat viselő koalíció megsértéséről. Ráadásul egy gyönge poén miatt, hogy kimondhassa: nálunk is százas nagyságrendben ölnek embert, „de ettől mi még nem vagyunk gyilkos nemzet”.

Hogy jut eszébe bármely nemzetet bármely általánosító jelzővel illetni? S miért épp a saját nemzetéhez társítja (akár tagadó szerkezetben is) a „gyilkos” jelzőt? Utoljára Rákosinak született meg ilyesmi a tar koponyájában: ő az „utolsó csatlós” szókapcsolatot tapasztotta a magyarsághoz.

A betelepítésesdi annyira elvette Gyurcsány eszét, hogy a „terrorista – köztörvényes gyilkos” párhuzamot is alkalmasnak találta tétele bizonyítására: mindenhol vannak gazemberek, de emiatt mindenkit megbüntetni „aránytalan és embertelen”. Vagyis attól, hogy a migránsok között vannak terroristák (becslések szerint „mindössze” egy ezrelék), még nem kell minden migránst terroristaként kezelni.

Nyilván a gallok is aránytalanok és embertelenek, amikor tucatnyi elvakult gazember miatt nem átallják három hónapra prolongálni a rendkívüli állapotot. Napnál világosabb: a Soros-féle egymilliós kvótával „csupán” ezer iszlamista terroristát importálnánk évente; ők pedig bagatell módon „legfeljebb” ötven párizsi léptékű vérfürdőt képesek lebonyolítani.

Mi ez az évi hat-hétezer keresztény és zsidó áldozat ahhoz képest, hogy cserébe milliós vérfrissítést kapunk, termékeny és munkára éhes muszlim tömeggel gyarapodunk, akik nyilván csuklás nélkül fizetik majd a népesedéspárti helyett betelepítéspárti balliberális elit kiemelt nyugdíját?

S mit lehet e Magyarország- és Európa-ellenes véralgebrához hozzátenni, ha a rendszeresen bérmálkozó politikus mindehhez ráadásul a kereszténységet (s az európai kataklizmát némi latin-amerikai lezserséggel kezelő Ferenc pápát) használja spanyolfalként? Arra bezzeg elfelejtett kitérni, hogy az általa emlegetett nyitott kapuknak vannak-e szárnyai, mint ahogy az osztrákok a kerítésüket az NDK-s nyelvalkotó géniuszból merítve elnevezték.
Szögezzük le: aligha csupán Decsen fordulnak elő sérült koponyák.

Csontos János

]]>www.magyaridok.hu]]>

 Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (142) Tv fotel (65) Gazdaság (667) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (260) Történelem (15) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Nagyvilág (1464) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Autómánia (61) Sport (729) Jobbegyenes (2388) Mondom a magamét (6251) Gasztronómia (539) Egészség (50) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (513)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>