Ma 2022 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
Cseh Katalin elárulta mi a szíve vágya

Cseh Katalin elárulta mi a szíve vágya

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Kár, hogy sz@rt sem érnek a gondolatai!
Történelmi helyzet előtt áll Európa. Interjú.

Az osztrák-magyar határon robogó vonaton értük utol – a politikai programjában is deklarált  zöldöntudat miatt választotta a hosszabb hazautat?

Részben, mivel a Helsinki irányába induló repülőjárat felesleges kitérőt jelentett volna – ez, így célirányosabbak tűnt a járványhelyzetet követő nehézségekkel küzdő légijáratok alternatívájával szemben.

A koronavírus elleni megpróbáltatásokat követően most ült össze először érdemben az Európai Parlament, ahol Ön azonnal Európa legjelentősebb hatalmú politikusához, Angela Merkel német kancellárhoz fordult a tervezett költségvetéssel kapcsolatos felvetéseivel. Mitől félti az uniót?

Valóban történelmi helyzet előtt áll Európa, mivel az a költségvetés, amit jelenleg az Európai Tanácsban tárgyalnak, alkalmas lehet arra, hogy egy fejlődő, kiegyensúlyozottabb egyenlőséget, a szegénység nagyobb fokú támogatását biztosító jövő felé haladhasson Európa.

Hatalmas az EP és a soros elnök Merkel asszony felelőssége mindabban, hogy ezt a hatalmas összegű részben vissza nem térítendő támogatást, illetve hosszúlejáratú kölcsönt, amit a járvány utáni időszak normalizálására szánnak, milyen felelősséggel osztják ki a tagállamoknak.

Ugyanis amennyiben Európa nem lép fel kellő hatékonysághal a közös európai normák betartatásáért s az európai emberek közös pénzének ellopása ellen, akkor hosszú távon veszélybe kerülhet az európai stabilitás. Ami nem mellesleg a magyar demokráciára nézve is végzetes csapás lenne.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1464) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6349) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (142) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Gazdaság (667) Irodalmi kávéház (514) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Politika (1581) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2432) Életmód (1) Belföld (8) Sport (729) Történelem (15) Vetítő (30) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>