Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Célba talált a velejéig romlott Gyurcsány ármánykodása

Célba talált a velejéig romlott Gyurcsány ármánykodása

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Trágárka és Jakab Péter között fél úton.

A kvízmester ennél mélyebbre már nem süllyedhet. Vagy mégis?

Kedves Olvasóink közül biztosan sokan tudják, ki is híresült el Trágárka néven, mint ahogy arról is sokaknak van tudomásuk, ki is az a jobbikos szóvivő, aki egy időben az ECHO TV-be és a Hír TV-be járt be, csak azért, hogy ott színészi képességeinek meglehetősen gyenge színvonaláról tegyen tanúbizonyságot, a jobb sorsra érdemes nézők nem kis bánatára.

Ha valaki ebből még nem ismert volna rájuk, természetesen Nagy Blankáról és Jakab Péterről van szó, akik a jelenlegi magyarországi ellenzék szintjét tökéletesen leképezik.

Közéjük sikerült most befurakodnia a valamikor kvízmesterként tagadhatatlanul szép pályát befutott Vágó Istvánnak, aki gondolt egy merészet és úgy döntött, Budapest XII. kerületében megméreti magát az önkormányzati választáson.

Az elmúlt időszakban már inkább  Gyurcsányt Ferenc iránt érzett imádatáról, no meg a "kaftános zsidókkal" szembeni ellenérzéseiről hirhedtté vált egykori TV-s kampányfotójának tanúsága szerint a teljes ellenzéki oldal felsorakozott mögé, igen még az egykori skinhead-vezér által irányított Jobbik is. Sőt - és most kapaszkodjanak meg - Vágót közösségi oldalán "Szebb jövőt Vágó úr, üdv. a Jobbik csapatában!" köszöntéssel üdvözölte az egyik, jól láthatóan ortodox Jobbik-hívő!

Erre akár azt is mondhatnánk: lejjebb már nincs, a kvízmester nem süllyedhet tovább, ám a közelmúlt történéseit tekintetbe véve úgy is fogalmazhatunk: végleg összenőtt, ami mindig is összetartozott.

Winkler József

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2823) Sport (729) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Mondom a magamét (7708) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Egészség (50) Belföld (11) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Heti lámpás (322) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Gazdaság (713) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Politika (1582) Tereb (146) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>