Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Biztonságban, vagy félelemben élni?

Biztonságban, vagy félelemben élni?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szavazzunk a jövőnkért!

A levelek kihordásakor voltak akik azzal küldtek el minket, hogy nem találkozott egy árva migránssal sem, mit akarunk?

A vasárnapi Európai Parlamentbe javasolt képviselőválasztás már szóba sem kerülhetett. Sokan vagy nem látták, vagy nem emlékeznek 2015-re, a Keleti Pályaudvarnál „letáborozó”, odarondító sokaságra, akik között többen Merkel Mutter felirattal tüntettek, mások meg éppen a szemétkosárba dobálták a honfitársaink által kínált szendvicseket, mások nyaknyiszálást mutattak az operatőrnek.

De tényleg ilyen feledékenyek, vakok, gyengeelméjűek vagyunk? Vagy azt hisszük, hogy a Nyugat-Európából annyira sürgetett kvóták eredményeként a bevándorlók közül Magyarországra a legjobb mérnökök, orvosok, atomfizikusok jutnának? Vagy azt, hogy mert sok muszlim nem hord kést magánál, de legalábbis nem késeli meg szeretteinket, a sok terrortámadás, robbantás, zaklatás csak úgy a véletlen műve? „Folytatni kell az életet” – mondják egyesek, akik persze nem a no-go zónákban laknak.

De azok, akiknek szeretteit „Allah Akbar” felkiáltással megölték a terroristák, azok hogy folytassák?

Az áldozatok hogy folytassák? Nem! Nem! Nem ilyen életet szánunk gyerekeinknek, unokáinknak, és hátralévő életünkben magunknak sem! Nem akarunk félni a jövőtől, a hívatlan és erőszakos jövevényektől, akikről csak annyit tudunk sokszor, hogy a hazájukban nem tudnak vagy nem akarnak élni, nem akarják vagy nem tudják gazdaságilag és kulturálisan felépíteni. (Arra gondolni sem szabad, hogy köztük rossz szándékú emberek is volnának, hiszen az ember alapjában jó!!!?) Itt viszont párhuzamos társadalmakat, vallási közösségeket alakítanak, alakítanának. Azután – már csak így van ez – némelyik frusztrált alak bekattan. Vagy éppen ő ellenük kattan be valamelyik „őslakos” fanatikus, mert nem szíveli, hogy negyvenezres kisvárosában már a harmadik mecset épül.

Hogy is van ez?

Itt nem látok egy árva migránst sem… De vajon miért nem, s meddig nem? Egyáltalán, el kéne gondolkozni azon is, hogy mi most a saját hazánkban őslakosok, vagy őslakók vagyunk? Már jönnek, vagy itt is vannak az újlakosok, akik mindent jobban tudnak, s minden jár nekik, hiszen ők az újak? Netán lesz lakosság-csere is, hogy a nacionalistákat eltávolítsák? (Az inernacionalisták esetleg még maradhatnak, s gyomlálhatják Allah virágoskertjét, mielőtt megvilágosodnak és áttérnek .)

Terrortámadások, egyes helyszíneken többször is: München, Párizs, Köln, Rouen, Isztambul, Brüsszel, Nizza, Berlin, Ansbach, Würzburg, London, Stockholm, Szentpétervár, Callais, Manchester, Barcelona, Cambrils, Turku (Finnország), Marseille, Reutlingen, Cambrils, Trebes, Srí Lanka (a lista nem teljes) … Az áldozatokat nem sorolom… Apropos Isztambul – ugye emlékeznek még néhányan történelemből: ezt a várost valaha Konstantinápolynak, majd Bizáncnak hívták…

A fentiek alapján VÁDOLJUK az EU vezetőit és bevándorlási politikájukat támogatókat:

1. Az európai nemzetállamok elárulásával!
2. A terrorizmus támogatásával, ártatlan emberek halálának okozásával, mert ellenőrizetlen migránsokat hívnak, hurcolnak, engednek be!
3. A keresztény emberek, a kereszténység elleni bűntettel!
4. Az európai kultúra előre megfontolt szándékkal történő megsemmisítésével!
5. Az európai őslakosok ellen elkövetett bűntettel, megtervezett kiirtásával, népirtással!
6. A nemzetállamok belügyeibe történő diktatórikus, fenyegető beavatkozás kísérletével!
7. Az itthoni, a bevándorlást támogató pártokat hazánk, az itt élő emberek elárulásával!

Követeljük felelősségre vonásukat nemzetközi bíróságon!

Nem véletlenül ez az írás címe: Biztonságban, vagy félelemben élni? Válasszatok Ti is!

Május 26-án SZAVAZZATOK, SZAVAZZUNK a FIDESZ-KDNP EP JELÖLTEK LISTÁJÁRA, MERT ŐK KIÁLLNAK MAGYARORSZÁGÉRT! EGYÜTT MEGVÉDJÜK MAGYARORSZÁGOT!

K. Patakfalvy Katalin

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Autómánia (61) Belföld (10) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Történelem (16) Nézőpont (1) Heti lámpás (276) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2680) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (34) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Gazdaság (689) Életmód (1) Kultúra (6) Tereb (145) Irodalmi kávéház (529) Mondom a magamét (7091) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>