Ma 2021 március 09. Franciska, Fanni napja van. Holnap Ildikó napja lesz.
a6c1ce46e858a82bb8769311cc6b49d9.jpg

Bencsik András: Nyomorultak cunamija

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az aranykor lassan véget ér. Valakik nagyon unják már a békét, mert idegesíti őket a gondolat, hogy még mindig túl sokan vannak, akik önálló véleményalkotásra képesek. Ez veszélyt jelent örökösnek akart hegemóniájukra.

Úgy tetszik, az Amerikai Egyesült Államok – mert ki másról lenne szó – egyre nehezebben viseli el, hogy a világgazdasági versenyben lassan felzárkózik hozzá, sőt el is hagyja őt a világ másik fele, ezért olyan aszimmetrikus fegyverek alkalmazását veti be, amelyek a rivális civilizációkat lelassítják, vagy visszavetik fejlődésükben.

A múlt héten az orosz Különleges Erők (Spec­naz) aszimmetrikus fegyverterveiről értekeztünk, ahogy például jól irányzott atomrobbanásokkal Kalifornia partjai mentén földrengést lehet kiváltani, ami olyan hatalmas cunamit zúdít az amerikai kontinensre, mely elpusztítja a tengerparti városokat. Semmi sem új a Nap alatt. Az amerikaiak által levezényelt az észak-afrikai archaikus törzsi társadalmak demokratizálásnak nevezett felrobbantásával létrejött véres káosz következtében milliók számára vált élhetetlenné a térség, ami egy soha nem látott méretű embercunamit indított el Európa partvidékei felé. Ha áttör a nyomorultak milliós tömege a védműveken, akkor az egyelőre ostobán hezitáló Európai Unió nehéz helyzetbe kerül.

Európa nem lesz képes integrálni és asszimilálni egy ilyen hatalmas, egyszerre rázúduló embertömeget, amely a számára megfelelő – kevés ellenállást tanúsító – helyeken majd összecsomósodik, olyan iszlám enklávékat – rosszabb esetben exklávékat – alakítva ki, amelyek ellenállnak majd minden integrációs törekvésnek. Ha ez bekövetkezik, a modern Európa energiájának jelentős hányadát köti le ez a megoldhatatlan helyzet, minek következtében mozgástere beszűkül, függősége az Egyesült Államoktól erősödik. Ugyanezen helyzet kialakulását segíti elő a kijevi forradalomnak gúnyolt puccs, amelyből időközben egy véget érni nem tudó polgárháború fejlődött ki, ami ellehetetlenítette Nyugat- és Közép-Európa közeledését és együttműködését legtermészetesebb szövetségesével, szomszédjával, a szintén európai gyökerekkel és létfelfogással rendelkező Oroszországgal.

S hogy a cunami biztosan célba érjen és a pusztítás a lehető legnagyobb legyen, a korrupt világszervezetek egyikét (mert amúgy mind­egyik az), a FIFA-t professzionálisan előkészített és végrehajtott amerikai támadás érte. A cél nem az elaggott, pénzéhes elnökség megbuktatása volt, még csak nem is egy új generáció hatalomba segítése, s legfőképpen nem a korrupció elleni küzdelem, hanem Oroszország térdre kényszerítése. Amerika ugyanis hibát követett el: elmulasztotta a bojkottot, és a Szocsiban tartott téli olimpia sikere kis híján kihozta az oroszokat a gyűlölet-karanténból. Egy foci-világbajnokság akár meg is törheti a gyűlöletblokádot, és annak ki tudja, milyen következményei lehetnek. Oroszországtól a vébé rendezését el kell venni, kerül, amibe kerül. Nehogy Európa népei elkezdjenek önállóan gondolkodni…

Minden egy irányból és egy irányba tart. Hiba, hogy álszentek és hamisak a nemzeti konzultáció kérdései, mert az őszinteség ebben a válságos történelmi pillanatban nemzetmentő lehet. A nyomorultak cunamija ugyanis nem a munkahelyünket veszélyezteti, hanem a jelenünket, a jövőnket, az európai szuverenitás hanyatló, de még létező aranykorát. Nagyon nagy a baj, és tisztán látszik, hogy ki a barát és ki az ellenség. Erről kellene beszélni.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Politika (1577) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5147) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Gazdaság (657) Kultúra (6) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (505) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Vetítő (37) Történelem (14) Jobbegyenes (1976) Heti lámpás (252) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Nagyvilág (1454) Életmód (1) Mozi világ (440) Belföld (6) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>